![]() |
| | #1 |
| 1969’da İsrail askerleri Kudüs’te Müslümanların kutsal merkezlerinden Mescid-i Aksa’da büyük bir yangın çıkartıyor. O sırada İsrail Başbakanı olan Golda Meir şunu söylüyor: “O gece sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Sandım ki, Müslümanlar dört bir taraftan İsrail’e girecek. Lakin sabah oldu ve korkulan olmadı. İşte, o zaman idrak ettim ki, biz dilediğimizi yapabiliriz. Zira bu ümmet uyuyan bir ümmettir”. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| Sizde cayır cayır yanacaksnızzz.... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Çaresizlik çok kötü onlar için dua etmekten başka hiç bisey gelmiyor elimizden.Dunya bu zulme sessiz kalıyor gerçekten çok acı. Lafa gelince dini kimseye bırakmayanlar sadece kendi refahını düşünüyorlar.Kahrolsunlar... 👍 1
________________ 𝔖𝔲𝔯𝔢𝔨𝔩𝔦 𝔟𝔲𝔩𝔲𝔱𝔩𝔲𝔶𝔲𝔷 ö𝔪𝔯ü𝔪ü𝔷 𝔤𝔯𝔦... | |
| |
| | #5 |
| 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #6 |
| 👍 1
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |