![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben seni sevmeyi seviyorum Ve seni özlemeyi. Bu bir itiraftır... Aşkın yoksa ben de yokum Yetim düşlerimin kimsesizliği kuşatır benliğimi Hüzünler yağar gecelerime, Ben bir garip ben sakınma, .............Sığamam odalara, taş duvarlar Üzerime üzerime gelir Ruhum durmaz cisimde, Hücrelerim yaşamaz Kurumuş dallara döner yüreğim, susuz köylere... Gece böyle bitemez, ben ölürüm, Ölürüm gitme, kal biraz daha... KAL BİRAZ DAHA... 👍 3
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Gece böyle bitemez, ben ölürüm... Sesine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm canımm ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
![]() 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #4 |
| Sesine, yüreğine sağlık. Çokda qüzel okumuşsun. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| dinleyen gönlün var olsun teşekkür ederim
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #6 |
| Sesine, yüreğine sağlık çiçeğim. 👍 1
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | |
| |
| | #7 |
| teşekkür ederim çiçeğim dinleyen yüreğinden öperim 👍 1
| |
| | #8 |
| Harika!! Sesini sevdigimin guzel kalpli hatunu❤️ 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| teşekkür ederim güzelliğim öperim kalbinden ![]() 👍 1
| |
| | #10 |
| Sesine yüreğine sağlık 👍 1
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |