![]() |
| | #1 |
![]() Herkesçe bilindiği üzere şu sıralar dünyanın diplomasi kesiminde sıcağı sıcağına geçen bir trafik var. Bir cesaretle bazı ülkeler ters düştükleri bazı ülkelere karşı bir saldırıya geçmiş durumdalar, Ukrayna-Rusya arasında geçmekte olan savaş daha bitmeden, geçmişten bu yana huzursuzlukları bilinen İsrail-Filistin arasındaki konu bir bombardımana dönüşmüş durumda. Farklı farklı ülkelerin destek veya karşı koymalarıyla devam eden ülkeler arasındaki diplomasi son dönemde kritik süreçlerden geçmekte. Peki sizce bu durum bir dünya savaşı daha doğurur mu? Yoksa bu sadece bir komplo teorisinden mi ibaret? .. 👍 5
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Zaten psikolojik bi şavaş var devletler arasında 3. Dünya savaşı çıkacağını düşünmüyorum ama zayıf olanın daha da zayıflayacağı güçlünün daha da güçleneceği ekonomik krizlerin artacağı psikolojik savaş devam edecek
| |
| | #3 |
| 3.Dünya savaşı çıkmaz ama savaş zaten kötü bir şey .Ne komplo olur ne başka birşey.. Savaş başlı başına berbatdır.
| |
| | #4 |
| 3.Dunya savaşı çıkmaz .Allah bunu masum insanlara yaşatanları da Kahhar ismiyle kahreylesin... | |
| |
| | #5 |
| Önümüzdeki 30 Yıl İçersinde Çıkacağını Düşünüyorum.Bu Süre Daha da Kısa Olabilir Ama Uzuycanı Zannetmem.Zaten Gizliden Gizliye Ülkeler Savaş Halinde,İkinci Sınıf Ülkeleri Kullanarak Aslında Birçok Büyük ve Güçlü Devlet Savaşıyor.Ülkeler Canları İstediği Ülkelere Üs Kurup Yerleşiyor Bunların Hepsi Savaş Alametidir Bence.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #6 |
| Olur gibi | |
| |
| | #7 |
3. Dünya Savaşı diyemem ama zaten varolan özellikle Buhran Döneminden sonra yaşanan ekonomik savaşlar var. sadece olayın bomba atmak ile savaş olmadığını bize en iyi şekilde gösteriyor. 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Hayır düşünmüyorum.
________________ There is no grumpy Woman ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bence hiç olmadığı kadar yakın
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Çıksında kurtulalım bence ..
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |