![]() |
| | #1 |
| Sevdiğiniz fakat aşık olmadığınız bir arkadaşınız size aşık olursa ne yaparsınız, nasıl davranırsınız onu kaybetmek te istemiyorsunuz ama aşık da değilsiniz dost olarak seviyorsunuz kanka arkadaş ne olacak?
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #2 |
| Karşı tarafla o tarz bir arkadaşlık kurmadığım için bilemem erkek le kadın kanka olurmu ne kadar saçma ya sevgilim olur yada hiç olmaz yakın arkadaş kanka ayakları hikâye 👍 1
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #3 |
| Neden olmasın ki erkek kadın kankada olur arkadaşta illa duygusallık mı olması gerekir .?
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | ||
| |
| | #5 |
| Bazen en yakın arkadaşın karşı cinsten olur.. Benim var ama aşık değil şükür ) Olsa ne yapardım bilmiyorum ama zor olurdu sanki.. Onun duygularını bildiğin halde kendi bencilliğin için onu yanında tutmak.. Bilemedim.. Kopardım heralde.. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Katılıyorum sana 👍 1
| |
| | #7 |
| Değer vermek ve kaybetmek istemiyor olmak bencil düşünmeyi gerektirmez, eğer aşık değilsem daha fazla umutlanıp üzülmemesi için görüşmeyi bırakmam gerekir. Çünkü o aşık olduğu sürece hep bir umut taşıyacak, en ufak hareketlerimden bile farklı anlamlar çıkaracak, onun açısından çok kalp kırıcı olacağı için dost bile kalmamak en doğrusu... 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
insanlar fazla bencil bu konuda 👍 1
| |
| | #9 |
| Düzen bozulur arkadaşlık eskisi gibi olmaz. acaba samimiyeti yanlış anlar mı ümit verirmiyim korkusu bozar her şeyi. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Evet temkinli sohbet etmek zorunda kalınır buda uzaklaşmaya yol acar 👍 1
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |