![]() |
| | #1 |
| İnsanlar sanalda neden ikinci isimle takılma ihtiyacı duyarlar? | |
| |
| | #2 |
| Cidden adım Ali kimlik gösterebilirim :/ 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Çünkü gerçek isimlerini saklarlar...Sanki bilince kim olduğunu bulacağız.. | |
| |
| | #4 |
| Çoğu evli veya dul olduğu için saklama hissi duyarlar belki bir tanıdık görür ifşa olurum falan diye .d 👍 1
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #5 |
| Çünkü , Sanırlar ki isimleri bilindiğinde , FBI veya MİT Peşlerine düşecek.. İsmini söylediği insanlar onun isminden yola çıkarak bilmem kaç yüz kişiyi aynı isimden eleyerek onu bulacak ve rahatsız edecek.. :) 2. isim şart hemde şap şart :)
________________ | |
| |
| | #6 |
| Nick diye bir gerçek var sanalın gerçeği.. Ama sohbet ediyorsam bir insanla adımı da kendimi de saklamıyorum.. Saklamak kaygısı olanlar var mutlaka.. Tercih meselesi..
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| İlk sanala gırdıgımde Aylin olarak gırmıştım bı kaç gun oyle durdum sonra arkadasım dedı Nick al o ne dedım dedı kı takma ısım neden dedım gercek ısmını kullanma dedı peki dedım Dıana oldum 1 hafta sevmedım nıckı Raina oldum 7 yıldır böyle 3. İsmim oldu.... Nedenı kımlık gızleme olabılır farklı ısım almak ısteyen olabılır Ismını sevmeyenlwr olabılır teorıde çok cevap var ...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| Aşk yasayıp elin adamına(kadınına),cam acıp cosuyorlar da ifşa olmuyorlar isim saklayarak mı ıfsa olmaywcaklar... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| Kimlikteki ve gerçekteki bilgilerim neyse insanlarla da paylaştığım onlar. Yani gizliliğe güvenlik nedeniyle saygı duyarım ama isim de saklanmaz herhalde. | |
| |
| | #10 |
| Benim hep sabit her yerde, farklı isimler kullanan arkadaşlar mikrofon sizde?
________________ Konuşmak için kelimelere ihtiyaç duymadığımsın, yeter ki kaçırma gözlerini. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |