![]() |
| |
| | #1 |
| Unutacaksin geçecek Diyordun bana sor bir de, Geçmiyor işte Geçmiyor , Birşey var tam şurada beni boğan, Şuramda tam yüreğimin üstünde, duran birşey var, Söküp atamıyorum. Sen Sen diyen Yar yar diyen.. Dalıp dalıp gidiyor gözlerim , Kimi görsem biraz sana benziyor, .......... .......... YaRr YaRr diye diye geceleri yatamadım Ben ... Yüreğimden Söküp Seni atamadım ... 🥀🥀 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 3
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Şuramda tam yüreğimin üstünde, duran birşey var Emegıne yuregıne saglık canım 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
OO şarkıya yine denk Geliyorsun Bakıyorsun Kanadikca Kanıyorsun. Ne geçen var Ne Alişabilmişliğin Teşekkür ederim cancagazim 🌺❤️ 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kedidir o kedi 👍 2
________________ Üç “Y” den uzak durun. Yalancıdan, Yavşaktan, Yalakadan.. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 2 | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #8 |
| Birşey var tam şurada beni boğan, Şuramda tam yüreğimin üstünde, duran birşey var, Söküp atamıyorum.. Emeğine sağlık canım benim ![]() ... Ne alışabilirsin ne söküp atabilirsin..Kalp bu kırılırsada üzülsede alışamaz ..👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Teşekkürler canım ❤️💋 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #10 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sadece sizi dusunuyom bunalıma girmeyin diye 👍 1
________________ Üç “Y” den uzak durun. Yalancıdan, Yavşaktan, Yalakadan.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |