![]() |
| | #1 |
| Bir kesime göre görücü usulü evlilikler daha temeli sağl*********en, diğer bir kesim evliliklerin uzun süreli bir flört dönemi gerektirdiğine inanıyor. Boşanma oranlarının da yükseldiği şu son dönemde sizce evlenilecek kişiyi aile mi seçmeli yoksa direkt bireyin kendisi mi? ...
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Kesinlikle Hayır. Çoğu boşanmaların, kadın cinayetlerinin, aldatmaların sebebi bu zaten. Kimse Sevmeden Tanımadan Kimseyle aile kurmamalı. Haa aile seçecek tanış kafa yapınız uyarsa evlenin diyecekse başka. Ama ben bu kızı istiyorum alacaksın, seni kendim seçtiğim adama vereceğim gibi şeyler asla ama asla doğru değil.
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Bu duruma iki şekilde değerlendirebiliriz. 1) Ailene güvenin tam ise ve onun sana söylemiş olduğu kız/erkek herkimse ve o kişiyi gördüğünde az çok anlayabildiğin kadar karakteristik özellikleri sana uyuyorsa olabilir.. ( İYİ AİLE EVLADINI YAKMAZ DİYEREK) 2)Evleneceğin kişi farklı bir camia da karşına çıkmıştır biri vesile olmuştur.. Öncelikle bu durumda nerde tanıştığına ve vesile olan kişiye bakmak gerekir.. ( KARGA ÇÖPLÜĞE , GÜL BÜLBÜLE HESABI ) sonra zaman geçtikçe , için rahatsa ve anlaşabileceğini düşünürsen olabilir. Bonus : İster ailen bulsun , istersen sen.. Nasibinde ne varsa onu yaşarsın.. YAZILAN YAŞANIR.. İyi diye evlenirsin , zamanla değişir.. Kötü der vazgeçersin , iyi olduğu haberi gelir :).
________________ | |
| |
| | #4 |
| Bence aile bulduğu evlilik her zaman mutluluk getirir..
________________ Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz! | |
| |
| | #5 |
| Görucu usulu daha saglam olur... Sahsı fıkrım..Nihayetınde aracılar oluyor çift tanışıp anlasırsa,evlilik oluyor....
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Seçmek değilde tanıştırıpta seçeneği bırakıyorlarsa o iyi.. Ama illa evlenceksin baskısı ile zorluyorlarsa tabii ki doğru değil.. Zaten boşanma oranı öyle yüksek ki.. Tanımadan etmeden evleniyor çoğu kişi.. | |
| |
| | #7 |
| evlenme devri bitti ya ne evlenmesi allaşkına
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #8 |
| Dogru degil
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bu devirde tutmaz bu .
________________ İyileşmek her şeyin yoluna girmesi değil, o şeylerin artık seni alt üst etmemesidir ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |