IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
9Beğeni(ler)

Kilitli

Seçenekler Stil
Alt 09 Ekim 2023, 18:52   #1
ad ASTRA per ASPERA
GlySera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 150. Haftanın Tartışma Konusu: Futbolda Holiganizm Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

150. Haftanın Tartışma Konusu: Futbolda Holiganizm Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Ülkemizde bir çok sevilen spor dalı olsa da bunun açık ara en önde gideni kesinlikle Futboldur.
Bu konuda en büyüğünden en küçüğüne kadar bir çok futbol kulübünün yadsınamayacak seviyede fanatik taraftarı bulunmaktadır.
Neredeyse takımlarının aşkıyla yatıp kalkan bu taraftar güruhunun içinde ne yazık ki fanatiklik seviyesini abartıp holigan ruhuna bürünen ve en ufak anlaşmazlıkta karşı tarafa en büyük zararı vermeye çalışan bazı kendini bilmezler de bulunmaktadır.

Peki sizce bu uç duyguları tetikleyen sadece bu insanların kendileri midir, yoksa futbol furyası bilerek ya da bilmeyerek bu durumu bizzat kendisi mi tetiklemektedir?
...
👍 5

Alt 09 Ekim 2023, 19:45   #2
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok saçma buluyorum sanki dünyadaki bütün derdim bitti birtek o mu kaldı yani .d

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 10 Ekim 2023, 02:02   #3

İnsanlar herşeyi abartmayı ve dozunu kaçırmayı başardıkları gibi bunuda abartıyorlar.
Fanatiklik adı altında kin ve nefret kusuyorlar resmen.
Anlayış, saygı ve hoşgörü olmadığı sürece taraftarlığın adını lekelemeye devam ederler.

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.

150. Haftanın Tartışma Konusu: Futbolda Holiganizm Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Alt 10 Ekim 2023, 12:07   #4

Futbol eğlenceli bir oyundur bunu kötü hale getirmemek gerekir sahada maç dışarda dostluğun gösterdiği bir eğlence oyunu olmalıdır holiganlık yapan kendini bilmezler fanatik olabilir saygıyı öğrenmelidir

Alt 10 Ekim 2023, 12:22   #5
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Son dönemde ülkemizde fanatizm azaldı artık.Daha çok futbolda değil siyasette fanatizm oluştu ve insanları ayrıştırdı.Futbola gelince gs & fb rekabeti hiç bir zaman bitmez.Gazozunada oynansa insanlar hep kazanmak ister.Göz önünde bulunmayan takımlarda holiganizim daha çok ülkemizde bence.Mesela karsıyaka-göztepe birkaç tane daha takım var ömür boyu birbirlerine düşmanlık besleyen.Dediğim gibi eskiden daha çok oluyordu holiganizm seviyesinde şiddet olayları ancak artık ciddi derecede azaldı bu tarz şeyler.

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Alt 10 Ekim 2023, 12:50   #6

İnsanların kin ve nefretini sevimli göstemeye çalışma şekli bu bence her alanda olduğu gibi futbolda da durum bu.Yaptıkları bu eylemlerle etrafa verdikleri zararı bile bile devam eder ve konuşulduğunda da ben bişey yapmıyorum ki derler.Bunun adı Fanatiklik değil.
Yazık herşeyden önce kendilerine verdikleri zararı farketmeli bence holiganlar.

Alt 10 Ekim 2023, 13:02   #7

Şiddet eğilimi olan insanlar futbol şu bu bisileri mutlaka bahane edip içindeki canavarı ortaya çıkarıyor.

Sokakta yürüyen hayvanlara bile durduk yerde tekme atıyorlar.
Tüm sorun çocukken nasıl yetiştirildiklerine bağlı.

👍 1

Alt 10 Ekim 2023, 13:29   #8

Aptallıktır.

Alt 10 Ekim 2023, 13:30   #9

Ben de fanatik Beşiktaş’lıyım, belki holigan ruha da sahibimdir; ama dozunda yaşıyorum duygularımı.
Yıkıp dökmeye gerek olmadığı kadar kısa bu hayat.

Alt 10 Ekim 2023, 14:04   #10

Azı Karar Çoğu Zarar demiş atalarımız...

Kilitli

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)