![]() |
| | #1 |
| Benim asla sıkılmadan, bayıla bayıla geçirdiğim bi tatildi. Gezmeye doyamadığım, kesinlikle tekrar gidip görmek istediğim bir şehir oldu Kütahya. Çektiğim bi kaç kareyi de sizlerle buluşturmak istedim 😇 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 19 | |
| |
| | #2 |
| Güzel yerlermiş 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Guzel ulkemin guzel bir memleketinden guzelce kareler gormek beni de mutlu etti. Paylasim icin tesekkurler. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Kütahya güzel şehir . 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Daha önce bende bulunmuştum Kütahya ‘da dingin ve huzur veren havası vardı..çok beğenmiştim.. Tekrar o anları yaşadım sanki Ve Teşekkür ederim bu güzelliği tekrar yaşattığın için ❤ 👍 1
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #6 |
| Tarih, kültür , sanat ,doğa hepsi bir arada.. Güzel yurdumun güzel yerlerinden bir kesit.. Fotoğraflara bakarken keyif aldım paylaşımlar için çok teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cımm. En son yorum yapan belma olunca o an onu yazmışım kusura bakma canım ![]()
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Zeynoşummmmm çok güzel yer zaten tatilde de çok keyif aldın biliyorum Allah tekrarını nasip etsin inşallah 👍 1 | |
| |
| | #8 | ||||
| Evet çok güzel. Alıntı:
Evet kesinlikle. Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
👍 2 | |||||
| |
| | #9 |
| Güzel kareler birebir gidip gördüğüm yerlerden biridir Kütahya özellikle ılıcaksu (sarıkız) ve gedizmurat dağı ocakoğlu yaylasına mutlaka gitmeli Kütahya gidenler Paylaşım için teşekkürler 🌷 👍 1
________________ There is no grumpy Woman ![]() | |
| |
| | #10 |
| Güzel karelermis 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |