![]() |
| |
| | #1 |
| Nasibin sandığın kişi imtihanın oluyor. Bir hayat sığdıracağın kalp, mezarın oluyor. Güvenerek tutuğun o el, gün gelıyor uçurumdan itiyor. Evim diye sğındıgın yer başına yıkılıyor. Oluyor işte bazen.. ınsan celladına sarılırken ölümü aşk sanabılıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 9
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| ßiz Hep yarali kusLari Sevdik iLeştikCe ucup GittiLeR 👍 1
________________ HataLaR ßakiRediR TekRaRi Zevke GiReR | |
| |
| | #3 |
| öle oluyor malesef
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| @aZze mmm youtubede dinledim. ![]() Ağlattın beni.. Sesine yüreğine sağlık canımm![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
![]() ama ağlama 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #6 |
| Valla duygusalım bu aralar canım ondan 👍 1
| |
| | #7 |
| bu ankara bana yaramıyor 3 gun nasıl keyifli idim geldim yine duygusal moda geçtim en iyisi gitmek .. 👍 1
| |
| | #8 |
| Bende herşeyi kapatıp gitmeyi düşünüyorum. Kimse olmadan tek başına yapayalnız..Bazen gitmek gerekir canımm 👍 1
| |
| | #9 |
| Kimsenin sevgiyi bahane ederek seni katletmesine izin verme/ Mucizeler gerçek kalp taşıyanlarda yaşanır Vesselam🌹 👍 2
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #10 |
| mucize sandığımız imhitanımız mş bilemedik
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |