![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Cesur sahne kıyafetleriyle sık sık konuşulan şarkıcı Gülşen, bu sefer de iç çamaşırı detaylı bir pantolon giydi. İlk bakışta pantolonuna anlama verilemeyen Gülşen'in tarzı hiç beğenilmedi. Yoğun bir konser maratonu bulunan başarılı şarkıcı Gülşen, dün akşam da sahneye çıktı. Pembe saçlarıyla dikkat çeken Gülşen, iç çamaşır detaylı pantolonuyla görenleri şaşkına çevirdi. TARZI BEĞENİLMEDİ Gülşen, üst tarafı iç çamaşıra benzeyen alt tarafı ise bol gelen özel tasarım siyah bir pantolon giydi. Şarkıcının pantolon dekoltesinden görülen kalçasındaki çilek dövmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Gülşen, tasarım pantolonun üzerine de beyaz salaş bir gömlek giydi. Şarkıcının tarzı sevenlerinden geçer not alamadı. Gülşen'in kıyafetine anlam veremeyen kullanıcılar "Pantolonu çekmeyi unutmuş gibi" yorumu yaptı. 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Arada kalmış hangisi olacağına karar verememiş
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Ya hayır açık giyinmedim altı kapalı temsili kdşsşxlxşc
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Yok aşkım mini değil pantolon giydim | |
| |
| | #6 |
| Gülşen kapatılsın 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Mayokini gibi buda pantolkilot...🤣 bu sanat degıl ki teşircilik
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| İğrenç | |
| |
| | #9 |
| Bu nasil bir sacmaliktir anlayamadim, halbu ki modayi sever ve takip ederim
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
| Artık neyi nasıl yapacaklar şaşırdılar . Haber olmak adına Allah ıslah etsin
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |