![]() |
| | #1 |
| Ben elimden geleni yaptım allahım.. Sen dışımıda içimide biliyorsun ben herkesi üzmemeye kırmamaya çalıştıkca hep üzülen hep kırılan ben oldum.İYİ OLMAKMI KÖTÜ YOKSA KÖTÜ OLMAKMI KÖTÜ..Bunu bir tülür anlayamadım..Hiç bir insan masum değildir her insan hata yapar ve bende yaptım en büyük hatayıda kendime.. O yüzden KENDİMDEN ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 9
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Ne yaptın kız;d 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Vallahi aklına gelen herşeyi. İnsanları sevmeyi yardım etmeyi üzmemeyi kırmamayı ama yine hep yaranamıyorsunn :)) 👍 1
| |
| | #4 |
| @GÜL mm Az once bıı yazı paylasttım coksevdıgım bı fılmden Dıyorkı kuzum Bak Mathilda, insanlar için gözlerini feda etsen, zaten kördü derler. Bıtanem 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Bırak kim ne anlamak istiyorsa onu anlasın kendini yorma üzme senden kıymetli hiç kimse yok .. Çünkü sen yoksan kimse yok 🥰🤗❤️ 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmmm, kimse için değmez, Allahım görüyor içimizde ki olanı biteni, bundan sonra saçına toka tak 🤗😋😘❤️ 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| @Hestia mm gerçekten çok güzel bir söz müş.. Ölsen bile neden öldü derler.. 🥰😘
| |
| | #8 |
| @aZzemm bıraktım canımmm benim çünkü kendimi anlatmaktan o kadar yoruldum ki.. Çok teşekkür ederim 😍🥰😘🌺 👍 1
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |