IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
15Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2020, 17:43   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İsrail ve Ermenistan Türkiye'den yardım talep etti

Koronadan dolayı zor zamanlar geçiren ülkelere yardım eli Türkiye'den gelmeye devam ediyor...

Koronavirüs salgınında ciddi kayıplar veren ülkelere Türkiye, geçtiğimiz günlerde yardım elini uzatmıştı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan yardımlar için ise "Yardım gönderdik, göndermeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Güçlü ekonomilere sahip ABD ve Avrupa ülkeleri dahil birçok ülkeye yardım gönderen Türkiye, yardımlarına devam ediyor..
ERMENİSTAN VE İSRAİL'E YARDIM
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da, CNN Türk'te canlı yayında Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin yardımlarının devam ettiğini belirten Kalın "Ermenistan'dan bir ilaç talebi olmuştu. Cumhurbaşkanımız bunu onayladı. İsrail'den de bir tıbbi malzeme talebi oldu.

Bu da zannediyorum bugünlerde tamamlanacak ama biz eş zamanlı olarak Filistin'e de malzeme göndereceğiz. Pek çok ülkeye gönderdik. Son derece insani bir durum. Burada siyasi hesap yapılmaz. Biz bunları temin ettik, etmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 2

Konu Siyahizm tarafından (12 Nisan 2020 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir..

Alt 12 Nisan 2020, 17:43   #2
Banlı Üye

Filistine yapilan insani yardimlari engelleyen gitmesine karsi çıkan israil kac filistinli insanin yasamına son vermesine sebep oldu onlara yardım etmek haksızlık insana ve insani duygular taşıyanlara yardım yapılsın Ermenistanda ayni Al birini vur ötekine misali israil ve ermenistan insani kişiligi karekteri vasıfları taşımayan iki ülke iki ırk iki millet onlar olmasa dünya daha güzel olurdu hele hele israile yardım yapacaksak filistinlilerin israile ettigi ahlar bedualar bosa çıkar

👍 1

Alt 12 Nisan 2020, 17:49   #3

Soykırarak güldüm

👍 2

Alt 12 Nisan 2020, 17:55   #4
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şu durumda yardım ediuoruz ama bu zor günler geçince yardımı hiçe sayarlar kıymet bilmez bunlar çünkü.

Alt 12 Nisan 2020, 17:57   #5
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ne yardimsever milletiz

Alt 12 Nisan 2020, 18:03   #6
Banlı Üye

Kardeş kusura bakmayın, suriye'de benim mehmetçiğim şehit edilirken hangisi yardım etti? milyonlarca mültecinin ekonomik yükü Türk halkının sırtına yüklendiğinde kim bu halka yardım etti? bırakın bu işleri, hikayeye gerek yok durum ortada...Yöneticiler önce kendi aç karnımızı doyuralım, imkanları gavura değil kendi vatandaşına sağla.. Sonuçta babanızın parasını değil, bizim vergileri kullanıp duruyorsunuz. S...... AKP... Bu söylediklerim birilerinin zoruna gider gene.

👍 1

Konu ZaLim tarafından (12 Nisan 2020 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hakaret içeren kelime editlenmiştir.

Alt 12 Nisan 2020, 23:06   #7
Rakipsizsohbet.Net
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Braveheart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş kusura bakmayın, suriye'de benim mehmetçiğim şehit edilirken hangisi yardım etti? milyonlarca mültecinin ekonomik yükü Türk halkının sırtına yüklendiğinde kim bu halka yardım etti? bırakın bu işleri, hikayeye gerek yok durum ortada...Yöneticiler önce kendi aç karnımızı doyuralım, imkanları gavura değil kendi vatandaşına sağla.. Sonuçta babanızın parasını değil, bizim vergileri kullanıp duruyorsunuz. S...... AKP... Bu söylediklerim birilerinin zoruna gider gene.
heLaL oLsn sevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

en nefret ettigm iki uLke gebersinLer bide yardim gonderiorLar daa pess

👍 2

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 12 Nisan 2020, 18:04   #8
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Braveheart yavaş hemsehrim ayni dusunceleri paylasiyoruzn sakin

Alt 12 Nisan 2020, 18:47   #9
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şaşırdık mı?
hayır ;khv

Alt 12 Nisan 2020, 18:53   #10

eger gercekce gereksiz bir yardım hele israile

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)