![]() |
| Yeni Sunucular Yeni açılan veya tekrar aktif edilen sunucuların tanıtımlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| ------------------------------------------------------------------------------------ Kullanıcı Adı : Apollo IRC Sunucu Adı : irc.sensohbet.net Sunucu Sahibi : Apollo Sunucu Bağlantı Portları : 6666, 6667, 6668, 6669, 7000 ------------------------------------------------------------------------------------ YÖNETİM KADROSU Root Admin : Jack & ByX Network Admin : umursamaz Technical Admini :HaNzAdE Services Admin :kaLbeN Server Admin :ZeuS Co Admin :AngeL IRC Operatör :NeHiR & GöLGe ------------------------------------------------------------------------------------ Help Founder : kaLbeN & NeHiR ------------------------------------------------------------------------------------ Kullanıcı Sayısı : - Sunucudaki Kullanıcı Sayısı: 36 En çok: 503 Ağ'daki Kullanıcı Sayısı: 93 En çok: 192 - Sunucu Hakkında Belirtmek İstedikleriniz : Sunucumuzu açalı 1 hafta oldu. 1 haftalık süreçte çok iyi ilerleme sağlayıp öncelikle yönetim kadromuzu sağlamlaştırdık. Siz değerli ircrehberi.net kullanıcılarınıda sunucumuzda görmekten mutluluk duyarız. Sunucu Diğer İletişim Yolları : admin@sensohbet.net 👍 4 Konu Apollo tarafından (15 Nisan 2020 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Güncelleme | |
| |
| | #2 |
| Başarılar. | |
| |
| | #3 |
| Başarılar dilerim. | |
| |
| | #4 |
| Başarılar dilerim.
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Başarılar dilerim.
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 |
| HayırLı oLsun kardesim BaşarıLa | |
| |
| | #7 |
| Hoş geldiniz. Başarılar. | |
| |
| | #8 |
| Kısa zamanda hedeflerinize ulaşabilmeniz adına başarılar dilerim.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #9 |
| Hayırlı olsun başarılar dilerim
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Basarilar dilerim
________________ Adam oLmak Bir Gruba DahiL oLmak DeğiL.. Bir Duruşa Sahip oLmaktir... | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |