![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yıldız Tilbe - Dizene Dursun Aranjör : Esad Fidan Yapım : Özdemir Müzik DİZENE DURSUN Çorbaya döndü hayatım, Karıştırdıkça karıştırdın, Yedin içtin yıllarımı, Görecek misin hayrını? Ummadığın neler buldun? Gezdin tozdun aşka doydun Ben oyundum sen oyuncu, Yani sevmek şimdi bu mu? Silemez o beni biraz yavaş olsun, Sevişip öptüğüm dizine dursun, Yerime artık ne bulursa koysun, Yüreği yiyorsa hadi rahat olsun!... Silemez o beni biraz yavaş olsun, Sevişip öptüğüm dizine dursun Yerime artık ne bulursa koysun, Yüreği yiyorsa hadi rahat olsun!... Silemez o beni biraz yavaş olsun, Sevişip öptüğüm dizine dursun, Yerime artık ne bulursa koysun, Yüreği yiyorsa hadi rahat olsun!... Uçtun uçtun havalandın, Sarıldıkça uzaklaştın, Hep kullandın benliğimi, E ne yapayım öyle seni Uzattığım bir hikaye, Vakti geçmiş bir ayrılık, Kıymet verdik te harcadın, Hep böyle sürecek sandın! Silemez o beni biraz yavaş olsun, Sevişip öptüğüm dizine dursun 👍 3
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Bu akşam konseri var...😘😘😘 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| Güzel parçalarından biri Benim favorim Severim ama güvenemem ki. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Tilbe farki ..
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |