![]() |
| | #1 |
| Affet. Affeden iyileşir. 👍 5
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #2 |
Hemen parlama her şeye.. 👍 1
________________ “çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.” - Sanalı bıraktım arkadaşlar, Allah'a emanet olsun. Hoşçakalın. | |
| |
| | #3 |
| Yapman gereken şeyleri yarına erteleme. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Geçtiğim tüm dikenli yollarda çiçekler açacağım 👍 1 | |
| |
| | #5 |
Her zaman bir mesafe bırak. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Cok dusunuyorsun, biraz akisina birak. Su akar yolunu bulur
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #7 |
| ÜzüLmeee. Sen ELinden GeLeni Yaptın. | |
| |
| | #8 |
her zaman mesafeli ol ;khv 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Kendini çok sev... | |
| |
| | #10 |
| tantuni cok sıcakken yeme az bekle sogusun sonra ayran yarıya iniyor yetmiyor. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |