![]() |
| |
| | #1 |
| Bilinen Peygamberler neden belli kavimlere gelmiştir?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| İnsanlar iyice azmış, yoldan çıkmış yaratılış gayesini unutmuş. Pik noktalarında bilinen peygamberler gönderilmiş. | |
| |
| | #3 |
| Bence bunun nedeni insanların algısıydı mesela peygamberlik tek bir soy üzerinden devam etmeseydi insanlar onlara inanmayacaklardı şimdi birisi çıkıp dese ki ben peygamberim vs buna kim inanır? ama peygamber soyundan biri söylese belki bir tık mümkün olabilir. | |
| |
| | #4 |
| Çogu peygamberler arap ülkelerinden gelmiştir çunku nedeni Havva,anne ve,Adem babadır fakat gunumuze bakarsak özellikle musluman gençlerı kelimesi şaadet getirmesini bılmıyor Lut kavmıne donduler Allah ıslah etsin
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #5 |
| Çünkü peygamberler insanların toplu olarak bulunduğu bölgelere gönderilmiştir Akdeniz ve Mezopotamya.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Neden?
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #7 |
| tarlabaşı'na mı gelecekti tabii belli kavimlere gelecek
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #8 |
| En fazla sapkinlik yapan kavimler onlar da o yizde
________________ | |
| |
| | #9 |
| Peygamberler bugün gelse Londra'ya, Berlin'e, Newyork'a gelir. Çünkü dünya buralardan yönetiliyor. Mezopotamya da eski dünyanın başkentlerini içinde bulundurduğu için peygamberler de orada çıkmıştır. Her şey siyasi güç, nüfuz kavgasıdır. Sapkınlıkla, cehaletle, vahiyle bir alakası yok yani. 👍 1
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #10 |
| Hangi karakteri bozuksa bi topluluğun o karakterle bezenmiş peygamberler gelir bence
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |