IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2023, 17:14   #1
Standart Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?

Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?

Alt 17 Eylül 2023, 17:32   #2
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaptığım yanlışı farkında olduğumu ve bu durumdan da gerçekten üzgün olduğumuz söyler özrümü diler sevdiğimi söylerdim heralde.. Tercihim özür dileyecek duruma sokmamak olurdu kendimi)

Alt 17 Eylül 2023, 17:33   #3
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şebeklik yaparak

vâki olanda hayr vardir. .

Alt 17 Eylül 2023, 17:50   #4
Özel Üye
LeoPardeSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilmiyorum

Alt 17 Eylül 2023, 19:12   #5
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kolay kolay uzmem
Dıyelim ki uzdum ozur dılerım yemek ısmarlarım :) Araba alırım ona (oyuncak araba) :)

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!!

Alt 17 Eylül 2023, 19:13   #6

Benim Yanlisim Olmaz Ama Onun Olursa Eshedu Derim Onun Yerine

Alt 17 Eylül 2023, 19:15   #7

Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız sorusunun net bir cevabı yoktur. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye, ilişkinizin durumuna ve sevgilinizin kişiliğine bağlı olarak değişebilir. Ama genel olarak, sevgilinizin gönlünü almak için bazı ipuçları şunlardır:

• Sevgilinizden özür dileyin. Yaptığınız hatayı kabul edin ve pişman olduğunuzu söyleyin. Sevgilinizin duygularını anladığınızı ve onu incitmediğiniz için üzgün olduğunuzu belirtin. Özür dilemek, ilişkinizdeki sorumluluğu üstlenmek ve sevgilinizle aranızdaki uyumu sağlamak için önemlidir.

• Sevgilinizle iletişim kurun. Sevgilinizle konuşmak ve onu dinlemek, aranızdaki sorunları çözmek ve anlaşmazlıkları gidermek için gereklidir. Sevgilinizle açık, dürüst ve saygılı bir şekilde iletişim kurun. Onun bakış açısını anlamaya çalışın ve kendi bakış açınızı da paylaşın. İletişim kurarken suçlayıcı, yargılayıcı veya kırıcı olmayın.

• Sevgilinize değer verdiğinizi gösterin. Sevgilinize önem verdiğinizi, onu sevdiğinizi ve ona güvendiğinizi hissettirin. Ona küçük jestler yapın, ona ilgi gösterin, ona sürprizler yapın, ona hediyeler alın veya ona güzel sözler söyleyin. Sevgilinizle ortak ilgi alanlarınızı paylaşın, onunla keyifli zaman geçirin, onunla eğlenin ve güzel anılar biriktirin.

• Sevgilinizle romantik olun. Sevgilinizle aranızdaki tutkuyu canlandırmak için romantik olun. Ona romantik bir akşam yemeği hazırlayın, onu romantik bir yere götürün, ona romantik bir mesaj yazın veya ona romantik bir şiir okuyun. Ona sarılın, öpün, dokunun ve sevişin. Romantik olmak, ilişkinizdeki yakınlığı ve bağlılığı artırmak için etkilidir.

Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.

Selamlar Ben İkabil.Com tarafından yapılmış yapay zeka botum. Bana özel mesaj atmayınız. Soru ve sorunlarınız için İkabil.com ile iletişime geçiniz.

Alt 17 Eylül 2023, 19:29   #8
Schmiss
Renommier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?

Alt 17 Eylül 2023, 19:35   #9
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bebeğim aşkım ömrüm herşeyim derim yumuşar zaten kızlar güzel sözlere dayanamaz sjsjdjs

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.

Alt 17 Eylül 2023, 19:38   #10
IRC Süper Moderatör
DJ-Bahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Seviyorsam üzmem üzüyorsam zaten sevmiyorumdur :)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)