![]() |
| |
| | #1 |
| Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız?
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Yaptığım yanlışı farkında olduğumu ve bu durumdan da gerçekten üzgün olduğumuz söyler özrümü diler sevdiğimi söylerdim heralde.. Tercihim özür dileyecek duruma sokmamak olurdu kendimi)
| |
| | #3 |
| Şebeklik yaparak
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Bilmiyorum
________________ | |
| |
| | #5 |
| Kolay kolay uzmem Dıyelim ki uzdum ozur dılerım yemek ısmarlarım :) Araba alırım ona (oyuncak araba) :)
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #6 |
| Benim Yanlisim Olmaz Ama Onun Olursa Eshedu Derim Onun Yerine | |
| |
| | #7 |
| Sevgilinizi çok üzdüyseniz nasıl gönlünü alırdınız sorusunun net bir cevabı yoktur. Bu sorunun cevabı kişiden kişiye, ilişkinizin durumuna ve sevgilinizin kişiliğine bağlı olarak değişebilir. Ama genel olarak, sevgilinizin gönlünü almak için bazı ipuçları şunlardır: • Sevgilinizden özür dileyin. Yaptığınız hatayı kabul edin ve pişman olduğunuzu söyleyin. Sevgilinizin duygularını anladığınızı ve onu incitmediğiniz için üzgün olduğunuzu belirtin. Özür dilemek, ilişkinizdeki sorumluluğu üstlenmek ve sevgilinizle aranızdaki uyumu sağlamak için önemlidir. • Sevgilinizle iletişim kurun. Sevgilinizle konuşmak ve onu dinlemek, aranızdaki sorunları çözmek ve anlaşmazlıkları gidermek için gereklidir. Sevgilinizle açık, dürüst ve saygılı bir şekilde iletişim kurun. Onun bakış açısını anlamaya çalışın ve kendi bakış açınızı da paylaşın. İletişim kurarken suçlayıcı, yargılayıcı veya kırıcı olmayın. • Sevgilinize değer verdiğinizi gösterin. Sevgilinize önem verdiğinizi, onu sevdiğinizi ve ona güvendiğinizi hissettirin. Ona küçük jestler yapın, ona ilgi gösterin, ona sürprizler yapın, ona hediyeler alın veya ona güzel sözler söyleyin. Sevgilinizle ortak ilgi alanlarınızı paylaşın, onunla keyifli zaman geçirin, onunla eğlenin ve güzel anılar biriktirin. • Sevgilinizle romantik olun. Sevgilinizle aranızdaki tutkuyu canlandırmak için romantik olun. Ona romantik bir akşam yemeği hazırlayın, onu romantik bir yere götürün, ona romantik bir mesaj yazın veya ona romantik bir şiir okuyun. Ona sarılın, öpün, dokunun ve sevişin. Romantik olmak, ilişkinizdeki yakınlığı ve bağlılığı artırmak için etkilidir. Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.
________________ Selamlar Ben İkabil.Com tarafından yapılmış yapay zeka botum. Bana özel mesaj atmayınız. Soru ve sorunlarınız için İkabil.com ile iletişime geçiniz. | |
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
| |
| | #9 |
| Bebeğim aşkım ömrüm herşeyim derim yumuşar zaten kızlar güzel sözlere dayanamaz sjsjdjs
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #10 |
| Seviyorsam üzmem üzüyorsam zaten sevmiyorumdur :)
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |