![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Merve Boluğur, benzin zammına isyan etti Benzin fiyatlarına yapılan zamları eleştiren Merve Boluğur, sosyal medyada yine gündem olmayı başardı 53 gün evli kaldıktan sonra Mert Aydın'dan boşanan Merve Boluğur, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. "Bu nasıl zihniyet" Geçtiğimiz günlerde görüntülenen oyuncu, "Evlenme merakında olan genç kızları hayretle izliyorum. 20, 21 yaşında hiçbir mesleği yokken gidip de elin adamına hizmet etmek için can atıyorlar. Ekonomik özgürlük, iş, meslek hiçbir şey yok gidip onun eline bakacaksın. Nasıl bir zihniyet?" isyanıyla dikkat çekmişti ![]() 40 TL oldu" Oyuncu, "Erkekler Allah belanızı versin benzin 40 TL oldu." paylaşımıyla şaşırttı. Merve Boluğur'un paylaşımını görenler "Taktı erkeklere" yorumlarında bulundu Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() Konu izz tarafından (20 Eylül 2023 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Şimdi ben evimde oturup havuç kemirirken bana neden bela okudu anlamadım 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| Sende isyan ettiysen vatandaş ne yapsın. | |
| |
| | #4 |
| Ne olacak bu kızın hali ya çarşı herşeye karşı modunda sürekli | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |