![]() |
| |
| | #1 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aramıza çok yeni katıldı bende kendisini çok yeni tanıdım bir sunucu da.Okadar samimi okadar nazik ki anlatılamaz.İyi ki tanıdım dediklerimden biri olacağına çok eminim.Aramızda olmandan kendi adıma çok memnunum iyi ki geldin. ![]() 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kalbi güzel insan.. Dost diyebileceğim kişiler arasında ve iyi ki tanımışım. Naif, düşünceli veee kibar dostum. İyi ki varsın 🌸🌸 👍 1 | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #4 |
| Oyunlarda yoluma taş koyduğu için şahsım adına ben sevmiyorum ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| Daha yoluna çok taş koyacam oyunlarda o yuzden daha cok sevmiyeceksin ![]() 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| Aktif bir üyemiz, umarım hep aramızda görürüz;D çok sessiz takıldığı da gözümden kaçmadı;DD 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| Yorumun için çok teşekkür ederim elimden geldigince burdayim aktif oluyorum forumda guzel arkadaşlıklar edindim bu forumda inşallah daha aktif olacam | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #9 |
| Pozitif sakın enerjik bir forumdasimiz güzel enerjisi ile çok çabuk sevdirdi kendisini pek sohbetimiz olmadı ama zamanla tanışırız ins @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |