IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
17Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2023, 14:52   #1
Standart PaRiSLi

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] aramıza çok yeni katıldı bende kendisini çok yeni tanıdım bir sunucu da.Okadar samimi okadar nazik ki anlatılamaz.İyi ki tanıdım dediklerimden biri olacağına çok eminim.Aramızda olmandan kendi adıma çok memnunum iyi ki geldin.
👍 2

Alt 09 Eylül 2023, 15:03   #2

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalbi güzel insan.. Dost diyebileceğim kişiler arasında ve iyi ki tanımışım.
Naif, düşünceli veee kibar dostum.
İyi ki varsın 🌸🌸

👍 1

Alt 09 Eylül 2023, 18:29   #3

Alıntı:
BuSeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalbi güzel insan.. Dost diyebileceğim kişiler arasında ve iyi ki tanımışım.
Naif, düşünceli veee kibar dostum.
İyi ki varsın 🌸🌸
Çok teşekkür ederim cannn iyiki gelmisim sen gibi guzel kalbi temiz dostum olacagini bilsem daha once gelirdim iyiki varsin beni forumda yalniz hissettirmiyorsun hic sağol varol can

👍 1

Alt 09 Eylül 2023, 15:06   #4

Oyunlarda yoluma taş koyduğu için şahsım adına ben sevmiyorum

👍 1

Alt 09 Eylül 2023, 18:30   #5

Alıntı:
BerduŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oyunlarda yoluma taş koyduğu için şahsım adına ben sevmiyorum
Daha yoluna çok taş koyacam oyunlarda o yuzden daha cok sevmiyeceksin

👍 2

Alt 09 Eylül 2023, 15:20   #6

Aktif bir üyemiz, umarım hep aramızda görürüz;D çok sessiz takıldığı da gözümden kaçmadı;DD

👍 1

Gönül nasıl derin bir kederde...

Alt 09 Eylül 2023, 18:31   #7

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aktif bir üyemiz, umarım hep aramızda görürüz;D çok sessiz takıldığı da gözümden kaçmadı;DD
Yorumun için çok teşekkür ederim elimden geldigince burdayim aktif oluyorum forumda guzel arkadaşlıklar edindim bu forumda inşallah daha aktif olacam

Alt 09 Eylül 2023, 18:27   #8

Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] aramıza çok yeni katıldı bende kendisini çok yeni tanıdım bir sunucu da.Okadar samimi okadar nazik ki anlatılamaz.İyi ki tanıdım dediklerimden biri olacağına çok eminim.Aramızda olmandan kendi adıma çok memnunum iyi ki geldin.
Çok teşekkür ederim bende seni iyiki tanidim iyiki gelmisim foruma ne guzel insanlar tanidim sende cok naziksin iyiki varsin forumda beni hiç yalniz birakmiyorsun ne kadar tesekkur etsem az sana

👍 1

Alt 16 Eylül 2023, 19:12   #9
MobilOkey.Org
aZze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pozitif sakın enerjik bir forumdasimiz güzel enerjisi ile çok çabuk sevdirdi kendisini pek sohbetimiz olmadı ama zamanla tanışırız ins @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile

👍 1

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını

Alt 16 Eylül 2023, 19:34   #10

Alıntı:
aZze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pozitif sakın enerjik bir forumdasimiz güzel enerjisi ile çok çabuk sevdirdi kendisini pek sohbetimiz olmadı ama zamanla tanışırız ins @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile
Yorumun için çok teşekkür ederim bende sizleri sevdim foruma gelerek çok guzel insanlar tanıdim umarım zamanla sizlede tanışırız

👍 1

« Stolichnaya | aFa »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)