![]() |
| | #1 |
| Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ustad'ın yüreğinin dizelerine Ses olmak benim için bir Onur'du Kendisine Çok teşekkür ediyorum bana bu fırsatı sundugu için Muhteşem kalem duygu adamı .yolun ve Kalbin hep güzel kıymet bilen insanlarla keşişmesi dileğiyle .. Duyguna EMEĞİNE yüreğine sağlık Ustad'ım ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 14
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmm sesine sağlık çok güzel :) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kalemine sağlık 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| İki güzel arkadaşım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmm emeğinize yüreğinize sağlık 🤗🌹 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| @aZze @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Emeqinize SaqLik 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| İmmmm 😊 🔥🔥🔥🔥 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalemine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm sesine yüreğine sağlık kuzum ❤️😘 🔥🔥🔥🔥 👍 2 | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmm sesine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
gerçekten harika emeğine kalemine sağlık 👍 2
________________ 𝔖𝔲𝔯𝔢𝔨𝔩𝔦 𝔟𝔲𝔩𝔲𝔱𝔩𝔲𝔶𝔲𝔷 ö𝔪𝔯ü𝔪ü𝔷 𝔤𝔯𝔦... | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() ![]() 👍 1
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |