![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Tüm hayallerinin gerçekleştiği ve hayatının her anında mutlu ve sağlıklı olduğun bir ömür yaşa. Doğum günün kutlu olsun! ![]() ![]() ![]() Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. ![]() ![]() ![]() Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın. ![]() ![]() ![]() Son olarak şarkıyı da unutmadım tabi ki. İyi ki doğdun, iyi ki varsın ANA ![]() @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 7
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iyi ki doğdun nice mutlu yıllara canım 👍 1
________________ 𝔖𝔲𝔯𝔢𝔨𝔩𝔦 𝔟𝔲𝔩𝔲𝔱𝔩𝔲𝔶𝔲𝔷 ö𝔪𝔯ü𝔪ü𝔷 𝔤𝔯𝔦... | |
| |
| | #3 |
| Nice mutlu yıllara inşallah Zeyna ad günün kutlu olsun 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Nice güzel sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Allah seni sevdiklerine, sevdiklerini de sana bağışlasın. İyi ki doğdun. İyi ki varsın güzel insan.. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar sevdiklerinle nice senelere 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu nice senelere inşallah 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Musmutlu yılların olsun hersey gönlünce olsun 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #9 |
| doğumgünün kutlu olsun Zeynacım umarım herşey gönlünce olur nice yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Yeni yaşının hem senin hem de hayatına dokunduğun başkaları için güzelliklere vesile olmasını diliyorum. 👍 1
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |