![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nasıl tarif edilirki sensizliğin sancısı Ankara bana ağlıyor.. ben ise sana bu gece. Yine sen akıtıyorum gözlerimden.. oluk,oluk,içime,içime. Olsun be sevdiğim olsun Benim canım sana feda.. Senin canın bana sağ olsun 👍 17
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Derinlere götürdün beni bir anda.. Belkide son bulacak bu çile.. 👍 1
________________ Kahpeliğin bahanesi, ihanetin telafisi olmaz! | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
;) 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #4 |
| @aZze Okuyan Yureqine SaqLik Mendebur Kadin 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Dinleyen yüreğine sağlık öperim yüreğinden 🥰
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #6 |
| Sarılmak kokuyor şiirin her zerresi..derin bir kuyudan çekilircesine... sesine kalbine sağlık.. 👍 2
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
Teşekkür ederim canyoldasim Kardeşim yüreğine yüreğimi emanet ettigim 🥰 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Nee güzel Cümle ..... Unutmaki Şeytan işine geldiğinde Kutsal kitaptan örnekler verebilir :)))))) Yüreğine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'mm 💋 👍 1
| |
| | #10 |
| İçim titredi dinlerken Yüreğine sesine sağlık Alkışlar öpücükler yolluyorum:gul 👍 1
________________ | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |