![]() |
| | #1 |
| İrc/d ile başlayan bir serüven ve bilipte aslında yanılan, biLmeyenLer... Herkesi Çok Yakında Yayında Olacak, VideoLu Röportajımızı Takipte Kalın.. Sunumunu eLsaa ( ben ) yaptığım Ve Cevaplandıracak oLan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile IRC'nin Türkiye Geçmişi, Çok Yakında.. 👍 7 | |
| |
| | #2 |
| IRC'nin geçmişini ancak o dönemde yaşayanlar bilir, Winsome abimiz, büyüğümüz o yıllardan beri içinde bulunarak bu günlere gelmiş efsanelerden biridir.. Çok kişinin aydınlanacağından şüphem yok. 👍 3
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Heyecanla bekliyor olacağım eminim çok şey öğreneceğiz bu şöylesiden 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| Heycanlandım : ) Bakalım neler öğrenecez 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| 4 gözle bekliyoruz can 👍 1
________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 | ||
| Alıntı:
Alıntı:
ẞende ßekliyorum acaba nasıl bir şey çıkacak hem İrcrehberi olarak bir iLke imza atmış olucam :) Herkese teşekkürler şimdiden 😍 👍 2 | |||
| |
| | #7 |
| Hımm dört gözle bekliyor olacağım :) bakalım neler var neler :) 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| ẞende ßekliyorum cano :) soruLarın varsa atarsın ayarlarız .d 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| ne gecmişi ya :) slm asl msn var mı : D 👍 3
________________ ![]() | |
| |
| | #10 |
| Takipte kaL öğrenirsin ;) " o dediğin slm nbr by " yeni neSiL kişilerin kelimeLeri.ddd ßizler arka planda olan bot üzerinden yapılmayan işler hakkında vsvsvsv :) | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |