![]() |
| | #1 |
| Her ayrıntısı iğrenç! Otomobilini kullanması karşılığında kız kardeşine istismar Konya'da kız kardeşi E.B.'ye (16) cinsel istismarda bulunan V.B. (21), suçunu itiraf ederken, şok detaylar da ortaya çıktı. ![]() Konya, kız kardeşi E.B.'ye (16) cinsel istismarda bulunan V.B. (21), tutuklandı. İfadesinde suçunu itiraf eden V.B.’nin, otomobilini kullanması karşılığında, kardeşine 2 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğunu söylediği belirtildi. Seydişehir ilçesinde Kur'an kursuna giden E.B., bir hafta önce eğitmenine, ağabeyi V.B.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Eğitmen, durumu aileye ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri, fabrikada çalışan V.B.'yi gözaltına aldı. V.B., ifadesinde, "2 yıl önce araba aldım. Kız kardeşim de arabamı kullanmak istiyordu. 'Arabamı kullanmak istersen benimle ilişkiye gireceksin' dedim, o da kabul etti. 2 yıl boyunca devam etti” dediği öğrenildi. İfadesinin ardından Seydişehir Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen V.B., 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Kardeşler bir de tövbe tövbe tövbe
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Sen nasıl bir insansın ibreti alem için bazen barbarlık olması gerekiyor idam edilsin istiyorum ne yalan diyeyim | |
| |
| | #4 |
| serefsiz 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Allah bin türlü belasını versin Pislik Pislikkkk | |
| |
| | #6 |
| Söyleyecek çok şey var Aynı ana babadan kardes kan dan kardes sapık ruhlu yaratık 2 yıl boyunca allah senın cezanı versın o kız kardesınınde belasını versın abı sapıktı bır araba kullanmak ugruna abıye bedenını sunan kız yarın kımlere ne sunar artık ...Neyse Allah cezalarını belalarını versın...
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| ben bu karaktersizlerle niye aynı havayı soluyorum A. | |
| |
| | #8 |
| Maalesef ki gerekli ceza veyaptırımlar olmadığı sürece böyle haberler çıkmaya devam edecektir sapik* ruhlu insanlar çok Bir tanesini ibreti alem için asacaksın böyle çok ağır yaptırımlar gelmeli bu konuda idam gelmeli
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #9 |
| Allah belasını versin bir bitmediler... | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |