![]() |
| |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yanar yanar yürek uğruna aşkım Yalan yalan çoktan sınırı aştın Aman aman aman bu sabır taştı Zaman zaman zaman özlersin aşkı Geceler haram oldu bak bu aralar Daha da kanmam basit o numaralar Seni unuttum kapandı yaralar Özlersen arama kapalı kapılar Geceler haram oldu bak bu aralar Daha da kanmam basit o numaralar Seni unuttum kapandı yaralar Özlersen arama kapalı kapılar 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Dahada kanmam basit O numaralar.💃💃 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Sözler efso ama demi askomm :) 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Beni unuttuğunu söylerdin ya Hani başkasını görmezdin ya Gitsen bidaha geri gönmezdin ya Bu aşkın uğruna ölmezdin ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm emeğine sağlık 😘 👍 1 | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #7 |
| Sevgi Dolu Bir Yürek Her Katil Merak Eder. Vurduqu Insanin Ölüp Ölmedigini Olmediyse Bir Daha Gebertecektir 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| He ondan isde geri geliyor mendeburlar 🤣
| |
| | #9 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Biliyorum da Ondan Dedim Mendebur Hatun Da Huh 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Emeğine Sağlık . 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |