![]() |
| | #1 |
| Ülkemizde bulununa Korona virüs yani Covid19 yüzünden bi çoğumuz evden dışarıya çıkmıyoruz. Evde ne kadar canımız sıkılsada kendimize yapacak çok iş bulabiliyoruz.Kısaca günlük hayatımı anlatmak isterim.Evimde tek kalmamı istemeyen ailem yanına aldı artık onlarla beraberim ve burda bazen zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum bile.Çünkü eskiden neler yaptıysam bir bir önüme çıkmaya başladı. İlkokulda ortaokulda aldığım belgelerim karnelerim evet hepsini saklamıştım :).Ve dün karşıma çıkan peçete koleksiyonum biraz komik gelebilir evet ama çocuk aklı arkadaşlarımızdan neler gördüysek yapmaya çalışıyorduk o zamanlar.Rengarek peçeteler sayısını ben bile bilmiyorum hala ve o zamanlar her gittiğim evden kesin 2 3 tane alırdım. Neden mi ? çünkü arkadaşlarımda yapıyordu onlara vermek için :).Biraz daha geriye gidelim zamanın.Önceden evlerimizde doğalgaz yoktu ve biz hep sobalı evlerde oturduk.O sobanın sıcaklığını hiç bir yerde bulamayız demi? evet bulamayız üstünde kızartılan ekmekler, demlenen çaylar,pişirilen kestaneler ''olsada yesek'' diyenler kesin olmuştur.Evet sabahları sırf bu yüzden uyandığım günlerim var.Covid19 mesela bana çocukluğumu geri getirdi eskiden bütün yaşadıklarımı şuan yaşıyorum daha doğrusu hepsini tek tek yapmaya çalışıyorum.Akşamları telefon,tablet,bilgisayar yerine sobanın yanında kitap okumayı,sohbet etmeyi daha çok yapıyorum.Ben bir öğretmenim okulumdan ayrı kalmak beni ne kadar üzsede eskiye dönük yaşamak çokta mutlu ediyor.Tek dileğim bu hastalığın bir an önce ülkemizi terk etmesi ve benim tekrar öğrencilerime kavuşmam.Allah bütün hastalara acil şifalar ölenlerinde mekanları cennet olsun.EvdaKaLın SağLıkLa KaLın.. 👍 7
________________ [B][CENTER]Kurt'lar Ulumadıkça Köpekler Susmaz. Köpekler Üresede Kurt'lar Korkmaz... ----------------------------------------------- | |
| |
| | #2 |
| aminnn @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cumm yuregune sagLik cnm bnm ;gul 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| ;b6 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Önceden evlerimizde doğalgaz yoktu ve biz hep sobalı evlerde oturduk.O sobanın sıcaklığını hiç bir yerde bulamayız demi? evet bulamayız üstünde kızartılan ekmekler, demlenen çaylar,pişirilen kestaneler ''olsada yesek'' diyenler kesin olmuştur.Evet sabahları sırf bu yüzden uyandığım günlerim var. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hemen hemen hepimizin duygularına tercüman olmuşsun, yüreğine sağlık gerçekten 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #5 |
| o sobanin sicakligi anne sefkati gibiydi, o yuvanin sicakligi cok farkliydi. Hepsi ne yazikki mazide kaldi
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |