![]() |
| yazan Hümaşah 08 Ağustos 2023, 14:44
Yıllar gecti o guzel gozlerini son kez gorusumun uzerinden O masmavi gözlerine her daldığımda zaman dururdu bende hic bitmesin isterdim o an, dursun isterdim her şey sadece... Şimdi ise yoksun sayamadım son gorusumun uzerinden kac bahar geldi gecti... Sahi saydın mı? Kaç bahar geldi geçti? Kaç gecemin hasretinle ağlarken uykusuz geçtigini... Nice mevsimler geldi,geçti.. Yüregim hüzün yeri yoklugunda, oysa doyamamistim ben sana... Kaç hazan geldi geçti ah bir bilsen. 👍 9 |
| Görüntüleme 459
Yorumlar 15
|
| | #2 |
| Ayrılıklar olmasa ne şiirler olur nede böylesi zemberek satırlar olurdu…. Yinede bitmesin o baharlar.İn/inde kalsın karabasan geceler Tebrikler. 👍 1
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #3 |
| kaç mevsim vazgecebilir insan bir cift siyah gözden ? kaç yangın taşır içinde yandıkca kanayan ? emegine yüreğine kalemine sağlık sevgilerimle. 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| Yüreğine kalemine sağlık 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Güzel yüreğine sağlık… Ömür geçiyor…. Bazen unutmak istemek gerekiyor. 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #6 |
| Yüreğine emeğine sağlık 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Her mısrası çok anlamlı, çok güzel keyifle okudum. Kalemine, güzel yüreğine canım. 👍 1 | ||
| |
| | #8 |
| Emeğine yüreğine sağlık 👍 1
________________ 𝔖𝔲𝔯𝔢𝔨𝔩𝔦 𝔟𝔲𝔩𝔲𝔱𝔩𝔲𝔶𝔲𝔷 ö𝔪𝔯ü𝔪ü𝔷 𝔤𝔯𝔦... | |
| |
| | #9 |
| Güzel yüreğine sağlık kuzum benim. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Bizim kız aşık mı oldu yoksa;D
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |