![]() |
| | #1 |
| Tekirdağ'da dilencinin şaşkına çeviren ifadesi: Günde 400 - 500 lira kazanıyorum Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediye zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde halkın duygularını sömüren dilencilerden bin 400 TL para çıktı. Yakalanan bir dilenci, günde 400-500 lira kazandığını kazandığını belirtti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tekirdağ'da Süleymanpaşa kent merkezinde bulunan cami önlerinde dilencilik yaparak vatandaşların duygularını sömüren dilenciler, zabıta tarafından yakalandı. Dilencilerin birçoğu insanları daha kolay etkilemek için küçük çocukları kullanıyor. Günlük 400-500 TL kazandığını söyledi Dilencilerden biri 10 dakika sonra dilenmeye devam edeceğini belirtirken, başka bir dilenci ise günde 400-500 TL arası para kazandığını anlattı. Yakalanan dilenciler, Süleymanpaşa Belediye Zabıta Müdürlüğüne getirilerek üst aramasından ve kimlik kontrolünden geçirildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üst aramasından bin 400 TL çıktı Dilencilere, dilencilik yapmamaları konusunda uyarılarda bulunulurken, dilencilerin üst aramasından çıkan bin 400 TL kamuya geçirilmek üzere encümene havale edildi. Kaynak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| İyi para ;DDD
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Acıl oyuncak bebek almam lazım işimi degiştirecem dılencı olmaya karar verdım 😁 itina ile dua ederım cumaları camı onunde dıger gunlerde kaldırımda oturur mendıl acarım 6 ayda lux daıre alırım 🤣🤣🤣🤣
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| bosuna mi belediye baskanina dedim cami yap bizim mahalleye beni dr oraya kadrolu dilenci yap diye :)))))
________________ | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |