![]() |
| Anketimiz: Sizce yayinlanmali mı? Yoksa yayinlanmamalı mı? | |||
| Yayinlanmali | | 4 | 66.67% |
| Yayinlanmamali | | 2 | 33.33% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Dijital platformu Netflix, yeni yerli yapımı Aşk 101’in fragmanını yayınladı. Aşk 101’in fragmanı ile beraber yayınlanacağı tarih de belli oldu. Aşk 101’in 8 bölümlük ilk sezonu 24 Nisan’da Netflix’te gösterime girecek. Dizide Osman karakterinin LGBT bir birey olması ve dizinin Ramazan ayında yayınlaması Türkiye'de bazı çevreler tarafından tepkiyle karşılanırken bazı çevreler ise sorun olmadığını belirtiyor.Sizin düşünceleriniz ne yönde ?? 👍 4
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() Konu Reyhan tarafından (09 Nisan 2020 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Laa bu Osman aynı bizim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
değil mi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yoksa bizden gizli dizi falan mı çekti naptı 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | ||
| |
| | #4 |
| Netflix in bir yerden sonra bazı şeyleri kasten yaptığına inanmaya başladım. Özellikle seçtiğine de eminim. 👍 4 | |
| |
| | #5 |
| Ve özellikle Ramazan ayının ilk gününe denk gelmesidemi tesadüf. 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 |
| Topluma bazı seyleri empoze etmeye calisiyorlar :) 👍 1
________________ | |
| |
| | #7 |
| Bugün çıktı, izleyip tekrar değerlendirmek lazım | |
| |
| | #8 |
| Ahahaha bu benim ilk açtığım konuydu ya. Nasıl denk geldim. Canlanır gözümde koskoca maziii (ilk açtığım konuya bakar mısınız resimli, anketli yeni nesil böyle mi? ) Gay diye dikkat çekip herkese izlettiler diziyi iyi mi ;d
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Ilk sezonu izledim osman cok zeki bir cocuk sürekli fındık yemesi :)
________________ "Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" | |
| |
| | #10 |
| Ben çok seviyordum tüm diziyi onun için izledim. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |