![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dinlemelerin hoşlandığı şeyleri söylemek sana istediklerini anlatır hayallerinden söz eder sen yalnızca onun gözlerine bakarsın hani ayna kalbin aynasından ya gözlerine baktıkça yüreğinin güzelliğini görsün o an Sevda yüreğine Bir ses tonu vardır şiir okur gibi seni dinlendirir en iyi sesten gelmek dinler gibi olursun hiç bıkmadan onu saatlerce dinlemek istersin sesinde huzur bulur ruhuna dokunur anlam veremediğin bir duygu saplanır kalbine kendini iyi hissetmeyi sağlar ağlamaklı olduğun bir durumda bile onu içinizde içte bir tebessüm oluşur işte o bir Sevda yüreğine düşer 👍 4
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
bu ara Ferdi favorim :))) 👍 1 | ||
| |
| | #3 |
| sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
içine öle ansız düşerki bir sarkı ben arabesk dinlemem ama dün gece bu sarkı denk geldiğinde istemsizce dinledim ozmaan güzel gönlüne armağanım olsun
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| Yanlış yere yazdım gene .d
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #5 |
| :)))
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() ![]() yaa cok yaşa sen yine güldürdün beni sende hep gül
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #8 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] RABBIM HEP GÜLDÜRSÜN BIZLERI :))))) benden sana geLsin ![]() 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] buda benden sana gelsin gerci boynu bukuk ceylandan cok estetikli ceylan ama idare edelim
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kahkaha attim resmen ![]() 👍 1 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |