IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen KaraDeniz

Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2020, 01:41   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kulp şehidinin eşinden yürek yakan ağıt

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Burhan Tanrıkulu'nun eşi Fikriye Tanrıkulu’nun ağıtları yürek yaktı.

KK'lı teröristlerin Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki saldırısı 5 kişiyi hayattan koparırken, 21 çocuğu da yetim bıraktı. Saldırıda şehit olan Burhan Tanrıkulu’nun eşi Fikriye Tanrıkulu, hayat arkadaşını kaybetmenin acısıyla ağıtlar yaktı.

"HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK, 5 ÇOCUĞUMUZ VAR"

Fikriye Tanrıkulu, 5 çocuğunun yetim kaldığını belirterek, "Ben sabah gitme dedim, o da 'Hiçbir şeyimiz yok' deyip gideceğim dedi. Ben bilseydim böyle olacağını bırakmazdım. 'Çocuklarım için gidiyorum, aç kaldılar diye gidiyorum' dedi. Hiçbir şeyimiz yok, 5 çocuğumuz var" dedi.

Kulp şehidinin eşinden yürek yakan ağıt
"EVE EKMEK PARASI GETİRMEK İÇİN GİTMİŞTİ"

Burhan Tanrıkulu'nun amcasının oğlu Nurullah Tarıkulu ise kuzeninin Ramazan ayına kadar çalışıp eve ekmek almak için çalışmaya gittiğini aktardı. Tanrıkulu, "5 tane yetim bıraktı arkasında, Ramazan ayına kadar çalışıp evine bir ekmek alayım dedi. Adam kirada hiçbir geliri yok hiçbir şey yapamıyor, şimdi kim bakacak çocuklara? Allah devletimiz ve milletimize zeval vermesin, biz devlet ve milletimizden razıyız ama bunlara bir şeylerin yapılması lazım" diye konuştu.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

Kulp şehidinin eşinden yürek yakan ağıt
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Alt 09 Nisan 2020, 02:08   #2
Dil söyler kulak dinler Kalp söyler kâinat dinler.
KaraDeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ates dustugu ocağı yakar bu kurt turk cerkez laz musluman hristiyan ayirmaksizin basina gelmiyen bilemez ne desek bos
Ben mesela KaraDeniz liyim ama annem d.bakirli cermikli gel birde bana sor

👍 1

Adam oLmak Bir Gruba DahiL oLmak DeğiL.. Bir Duruşa Sahip oLmaktir...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)