![]() |
| Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Anne Nasıl Bir Şey Ben dünyaya gözlerimi açarken O dünyaya gözlerini kapamış Ben anne anne diyerek ağlarken Onun anneside ona ağlarmış. Anne dediler anne, baldan tatlı Anne dediler anne, çok şevkatli Anne dediler anne, kara bahtlı Ben annemi, annemi görmedimki. Koklamadan sevmeden yavrusunu Canından bir parça can yavrusunu Belkide çiğerinin yarısını Beni görmeden gözlerini kapamış. Anne dediler anne, baldan tatlı Anne dediler anne, çok şevkatli Anne dediler anne, kara bahtlı Ben annemi, annemi görmedimki Serçe keyfiLe ![]() 👍 11 | |
| |
| | #2 |
| gokten bi melek inse Mehmet dese omrunden birazcik annene versek hic dusunmeden hepsini verin derim hatta kurban olurum derim anneme babama 👍 7
________________ | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
rabbim herkese senin gibi hayirLi evLat nasip etsin , AMiN 👍 1 | ||
| |
| | #4 |
| Yüreğine Kalemine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
. | |
| |
| | #5 |
| Anne herşeydir.. emeğine yüreğine sağlık canım.. | |
| |
| | #6 |
| Anne.. Herşey demek.. Melek demek koruyucu meleğin seni yalansız seven tek insan Düşsen üzülsen ağlasan yanında olanındır Sen ister engelli ol ister normal insan ol sevenindir....Allah annelerimize uzun ömürler versin... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kalemine sağlık canım ![]() 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Anne canından bile çok sevdiğin hiç düşünmeden ömrünü adayacagin seni koşulsuz şartsız her halükarda seven yeryüzünde gördüğün melektir.Tum annelerimizin ömrü uzun olsun Allah başımızdan eksik etmesin.Olenlerin de kabri nur mekanları cennet olsun inşallah.okurken ağlattın be Al yazmalim emeğine yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #9 |
| Emeğine sağlık canım | |
| |
| | #10 |
| ANNE herşeydir senin mutluluğunla mutlu olan üzüntülü olduğunda üzülen derdine ortaktır. ANNE düştüğünde tutup kaldırandır. ANNE koşulsuz sevendir. ANNE kollarını gerip koruyandır. ANNE'yi anlatacak kelimelerin yetersiz kaldığıdır😊 👍 3 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |