![]() |
| | #1 |
| Ormandaki gizli tilkiyi kimse bulamıyor! Optik illüzyon: 7 saniyede bulabilenlerin IQ'su 134 Optik illüzyon testleri dikkat, zeka ve tahmin yeteneği gibi birçok farklı konuda fikirler ortaya çıkartabiliyor. Nitekim bu testte de ormandaki gizli tilkinin 7 saniye içerisinde bulunması isteniyor. Ayrıca kurt resminin de bulunduğu fotoğraftaki gizli tilkiyi 7 saniye içerisinde bulabilen kişilerin IQ seviyelerinin 134'ün üstünde olduğu iddia ediliyor. İşte IQ ile ilgili fikir verebilen o optik illüzyon testi… [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ormandaki gizli tilkiyi kimse bulamıyor! Optik illüzyon: 7 saniyede bulabilenlerin IQ'su 134 IQ seviyesi ile ilgili fikir verebilen bu optik illüzyon testinde gizli bir tilki fotoğrafı bulunuyor. Söz konusu gizli tilkinin 7 saniye içerisinde bulunması isteniyor. Bunun yanı sıra ilgili optik illüzyon testi 232 kişiye gösterildi ancak kimse gizli tilkinin yerini 7 saniyede bulamadı. Bu nedenle kurdun da bulunduğu ormandaki gizli tilkiyi bulabilenlerin IQ seviyelerinin 134'ün üstünde olduğu da iddia ediliyor. OPTİK İLLÜZYON: 7 SANİYEDE BULABİLENLERİN IQ'SU 134 Bu optik illüzyon testinde bir orman fotoğrafı bulunuyor. Söz konusu ormanda göz önünde bir kurt resmi bulunuyor. Kurdun yanı sıra fotoğrafta gizlenmiş bir tilki de bulunuyor. Gizli tilkiyi 7 saniyede bulabilenlerin IQ seviyelerinin 134'ün üstünde olduğu iddia ediliyor. Bakalım siz gizli hayvanı 7 saniye içerisinde bulabilecek misiniz? İşte o resim; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ormandaki Gizli Tilki İpucu: IQ seviyesi ile ilgili fikir verebilen bu optik illüzyon testindeki gizli hayvanı bulamayanların fotoğrafın sağ alt köşesine bakmaları tavsiye ediliyor. ORMANDAKİ GİZLİ TİLKİYİ KİMSE BULAMIYOR IQ seviyesi ile ilgili fikir verdiği iddia edilen bu optik illüzyon testinde, gizli hayvanı bulmak adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bu nedenle, bu optik illüzyon testindeki gizli hayvanı 7 saniyede bulabilen kişilerin IQ seviyelerinin 134'ün üstünde iddia ediliyor. İşte söz konusu IQ seviyesi hakkında fikir verebilen optik illüzyon testindeki gizli hayvanın yeri; Kaynak;https://m.aksam.com.tr/trend/ormandaki-gizli-tilkiyi-kimse-bulamiyor-optik-illuzyon-7-saniyede-bulabilenlerin-iqsu-134/haber-1382082
________________ ![]() Konu Albatros tarafından (16 Temmuz 2023 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| İlk bakışta,aslında belli oluyor emin olmasamda kurdun burun hizasından yukarı otların arasında hafıf bır kızıllık gordum
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 |
| İnsanın gozleri ağrıyor ya
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Çok açık koymuşlar şeffaflığı biraz daha azaltsalardı bulunamazdı belki
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #5 |
| Cok net belli oluyor))tek saniyede
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kürkçü'ye geri dönmüştür.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |