![]() |
| | #1 |
![]() Bakan Tekin, "Kız çocuklarını okula göndermeyen ailelerin "Ben çocuğumu erkeklerle aynı okula göndermek istemiyorum" dediğini iddia etti. Tekin, "Şimdi benim Milli Eğitim olarak birincil hedefim ne? Kız çocuklarının okullaşması sağlamaktı. O zaman veliyi ikna etmek için biz, gerekirse kız okulları da açabilmeliyiz, veli isterse çocuğunu kız okullarına gönderebilmeli, isterse erkeklerin gittiği okullara gönderebilmeli" dedi. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| ilk okuduğumda evet güzel bir düşünce okusun kız çocukları mutlaka fakat bu aile yarın o kız kardeşlerimiz mezun olunca aileleri çalışmalarına izin verecek mi? sadece kızların çalıştığı kızların gidip geldiği hastane banka ulaşım birimleri daha bir çok kurum mu açacak ben burada takılı kaldım | |
| |
| | #3 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nin de dediği gibi okul bitince böyle ayrıcalıklı kurumlar olmayacak buda demek oluyor ki kızını normal okula göndermeyen aileler okulu bitirdikten sonra da çalıştırmaz bence o yüzden açılmasına ben olumlu bakmıyorum kendi adıma 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Eğitim değil tarikat bakanı. 👍 2
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #5 |
| Ve bunu söyleyen kişi bu ülkenin Milli Eğitim Bakanı... | |
| |
| | #6 |
| Yanlış ayrıştırma öteleme ...Bastırma
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #7 |
| Öğrenciler Türkiye' de okumak istemiyor bile. Okumak için yıllarını verip, gece gündüz çalışıp atanmaması. Öğretmenlikten anlamayan birinin torpille atanması bu durumda insanlar okumaktan soğuyor. Peki ya devlet okullarındaki eksikliklerden haberi var mı, bir sınıfta kırktan fazla öğrenci var, ya öğretmen eksikliğinden haberi var mı, bir öğretmen iki, üç derse giriyor. Peki ya sınavların zorluğu. Öğrencilere destek verilmemesi, gerçeklerden bu ciddi sorunlardan haberi var mı. Bence önce okullarda ki ve öğrencilerin derdi dinlenip bu eksiklerin giderilmesi, bu saçmalıktan daha faydalı ve sağlıklı olacaktır. | |
| |
| | #8 |
| bune saçma bir fikirdir ya. haremlik selamlık mı olucak yani? Türkiye yaf burası Arap ülkesi miyiz ya da gerici itici bir ülke miyiz ! iyice şeyini çıkarttılar .. o zaman evlenmesinler haramdır o da ( onların düşüncesi) . ya lanet olsun bu zihniyettekilere ! | |
| |
| | #9 |
| Yıl olmuş 2023 tartistigimiz konulara bakarmisniz kız erkek birlikde okumaz neden ? 7 yaşında ki çocukların beynini bu şekilde dolduran zihniyete yazıklar olsun . 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #10 |
| Bence acilmasin yoksa gay ve lezbiyen nufusu artar, taciz ve tecavuz olaylari cogalir 👍 2
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |