![]() |
| | #1 |
| EN PAHALI VE EN DÜŞÜK SİGARA FİYATLARI Yapılan açıklama göz önüne alındığında; en pahalı sigara fiyatının 48 TL ve en düşük sigara fiyatının ise 36 TL olması bekleniyorSigara zammı sonrası 10 Temmuz güncel sigara fiyatları ![]() Sigara zammı ile birlikte en en ucuz ve en yüksek sigara fiyatları güncellendi. Türkiye Tekel Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam geldiğini Twitter hesabı üzerinden duyurdu. İşte 10 Temmuz 2023 sigara zammı sonrası en ucuz ve en yüksek güncel sigara fiyatları ![]() SİGARA FİYATLARINA ZAM MI GELDİ? Türkiye Tekel Platformları Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sigara fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. ![]() SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU? Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş "Bir sigara grubuna 5 tl zam geçişi oldu zamlar gelmeye devam edecek." açıklamasında bulundu EN PAHALI VE EN DÜŞÜK SİGARA FİYATLARI Yapılan açıklama göz önüne alındığında; en pahalı sigara fiyatının 48 TL ve en düşük sigara fiyatının ise 36 TL olması bekleniyor. ![]() Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #2 |
| Maşallah gelsin tabi zam gelsin 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| İnanılmaz . Ben markete girdiğimde inanamadım : ) | |
| |
| | #4 |
| Sigaraya zam gelince pekte üzülmüyorum belki çoğu kişi bırakır artık sigarayı (bende dahil )
________________ | |
| |
| | #5 |
| Artık herşeye zam geldiği için sigaraya zam haberlerinde gözümüz birden açılmıyor, toplum olarak fena alıştık (Alıştırdılar.)
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 | |
![]() Alıntı:
👍 1
________________ Sayonaraaa.. | ||
| |
| | #7 |
| Touch blue zevkimiz vardı içine ettiler. Sarma tütüne başlayalım en iyisi | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |