![]() |
| yazan EnTeR 10 Temmuz 2023, 02:01
İlk Görüşte kapıldım aşkın rüzgarına Yüzündeki tebessüm baharlar getirdi aşkın narına İçimdeki Bozkırlar çayır ÇİMEN'e döndü sevdanla. Hoşgeldin hayatımın ilk anına.. Yeni bir güne başlıyorum sana dair ne varsa Bir tomurcuk gibi filizlendin hayatımın en güzel anına. Adına Elif koydum başlangıcım oldun güzelliğinle İlk göz ağrım ilk yürek atışım.. Ansızın girdin hayatımın en zor anında Adın Hira dendi nur'u ile birleşip anlam kattın yaşamıma Sarı saçların ela gözlerin. Güzel bakışlarınla can verdin yine bana... işte karanlık günlerime aydınlık olan sen Feyz'in ile Nur olup gecemi aydınlatan sen yüreğimin diğer yarısı gözümün bebeği... Hayatıma değer katan yaşamama anlam verenler... sizleri veren rabbime şükürler ... Elifnur'um,Hiranur'um Ve Feyzanur 'um.. Ve Birtanem'e... . .. ...İ.H.Karaman.. Hoşçakalın.. 👍 10 |
| Görüntüleme 381
Yorumlar 16
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık. 👍 1
________________ "Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür." | |
| |
| | #3 |
| Kalemine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Kalemine yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Hayatımıza anlam katan insanlar iyiki var, yoksa hayat ve diğer insanlar hiç çekilmiyor, hayatına anlam katan insanlar hep seninle olsun, hep mutlu olun. Emeğine, yüreğine sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| İyi ki varlar.. Emeklerinize sağlık. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Kalemine, yüreğine sağlık. 👍 1
________________ Her gelişmenin ve kurtuluşun anası Hürriyettir. Mustafa Gurur, Kemal Onur, Atatürk Şereftir! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #8 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğine yüreğine sağlık. 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #9 |
| Emeginize saglik 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #10 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ne güzel bir babasın sen güzel kardeşim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın senide onlara ... güzel yüreğine sağlık :) 👍 1 | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |