![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
![]() Tüm Hayallerinin Gerçekleştiği ve Hayatının Her Döneminde Mutlu Ve Sağlıklı Olduğun Bir Ömür Diliyoruz. Doğum Günün Kutlu Olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ircrehberi.net 👍 4
________________ nrmn | |
| |
| | #2 |
| Gözlerimin en parıltılı ışığı. Gülümsemelerimi süsleyen kadın. Kalbimin atmasının en güzel nedeni. Kabul olmuş en güzel duam. İlk ve Son Aşkım. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın anlamı oldun. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle tanem. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim. Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm. 👍 2
________________ nrmn | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Takvimden düşen her yaprak ömrümden geçen 1 gün değil, Vuslatimizi yaklaştıran 1 sebeptir.. Teşekkür ederim ömrüm. İyi ki hayatımdasın.. ❤️🧿 👍 1
________________ ͏ m͏y͏s͏e͏c͏r͏e͏t | ||
| |
| | #4 |
| Nice güzel yaşların olsun canım iyi varsın Bide burdan kutliyim dedim ) Dilediğin gibi yaşaman dileğiyle tatlım ![]() 👍 2
________________ | |
| |
| | #5 |
| 1 de burdan teşekkür edeyim ;)) çok sağol kuzum. Seviliyorsun😘 👍 2
________________ ͏ m͏y͏s͏e͏c͏r͏e͏t | |
| |
| | #6 |
| Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiğinle ve seni sevenlerle nice mutlu senelere. İyi ki doğdun iyi ki varsın 👍 2
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
👍 2
| |
| | #8 |
| dogum gunun kutlu olsun herdaim mutlu olman dileğiyle aSkla bir ömür olsun sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() 👍 2
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Çok teşekkür ederim cnm ❤️ 👍 2
| |
| | #10 |
| Doğum Günün Kutlu Olsun, Sevdiklerinle Birlikte Nice Mutlu Senelere 🌸 👍 2 | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |