![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Hadise, gömlek elbise giydi Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden adeta düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, son tarzı ile çok beğenildi. ![]() İş insanı Mehmet Dinçerler ile 4 ay evli kaldıktan sonra hızlı bir şekilde boşanan Hadise, ayrılığıyla uzun süre gündemden düşmemişti. Elbise kravat tarzı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı, şimdi de verdiği cesur pozlarıyla konuşuluyor. Ünlü isim son pozlarıyla da ilgi odağı oldu. Gömlek elbise giyen kravat takan Hadise, pozlarıyla sosyal medyayı salladı. ![]() Şu sıralar O Ses Türkiye Rap’te jüri üyeliği yapan ünlü ismin peş peşe paylaştığı pozlarına yorum ve beğeni yağdı. Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ~ [Migrenim olurmusun? Arada bir aklıma gelir , dağıtır gidersin..] | |
| |
| | #2 |
| Boydan foto gelir mi? 🤓 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| kadın ne gıyse yakısıyor :)
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 |
| Kerimcana bı ben mi benzettim ))
________________ | |
| |
| | #5 |
| Yakismamis hadisecim
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #6 |
| Alt taraftaki beyaz parçalar sanki pazarcıların falan toz alırken kullandığı naylon parçacıklara benzemiş | |
| |
| | #7 |
| Yaniiiii bilemedim ki 🤷🏻***♀️
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() Konu izz tarafından (06 Temmuz 2023 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #8 |
| Şu gömlek kravat yüzünden işi bırakmam geldi gözümün önüne. Tam bir hadise.d
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |