![]() |
| | #1 |
| “Ah bir anlatabilsem ! Sakın asla, sen az sanma Görsen nasıl, sevdim seni ! Tek mevsimlik, sen yaz sanma Bilsen nasıl, sevdim seni ! Görüyorken düşlerim de Isırırım dişlerim de Uğraşım da, işlerim de Bilsen nasıl, sevdim seni ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu yolda kalp, asla dönmez Yaktığın bu, ışık sönmez Mecnun daha, dünkü çömez Bilsen nasıl, sevdim seni ! Ben en güzel, anı gibi Şu canımın, canı gibi Göğsümün sol, yanı gibi Bilsen nasıl, sevdim seni ! 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #2 |
| Ahh sevdasına muhebbet yedıgım yar Bılsen ne çok sevdım seni Severmıyım bır baskasını Yar dıyebılırmıyım Bilirmısın sensız neylerım .... Al herşey senın olsun Sen de benim.... Emeğine sağlık canım bırtanem..... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
Yanımdasın sen hala Bir gün değil, uzanır sonsuza Bilemezsin ah, bilemezsin ki Nasıl sevdim, nasıl seni yüreğinden öperim seni kıymetlim .. teşekkür ederim 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |