![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ünlü oyuncu İlker Kaleli, 43 yaşına giren sevgilisi Sıla'nın doğum gününü, "Zaman hep gülsün yüzüne benim canım." sözleriyle kutladı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şarkıcı Sıla, aşk hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu Ahmet Kural ile mahkemelere düşen aşkının ardından bir evlilik yapan genç isim, yine mutluluğu yakalayamadı. Ardından boşanarak oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir ilişkiye başladı. Paylaşımları ilgi görüyor Aşkları dolu dizgin devam eden iki ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla ilişkilerinden söz ettiriyor. Birbirlerine olan aşklarını dile getiren çift, yeni bir paylaşımla gündem oldu. Romantik kutlama Kaleli, dün 43 yaşına giren sevgilisi Sıla'nın doğum gününü kutladı. Romantik paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Hayat bir tane. Yolları, alkışları ve yokuşlarıyla. Durup bakmak bir tek seninle. Zaman hep gülsün yüzüne benim canım. Doğum günün kutlu olsun." Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #2 |
| bunlar ayrılmamış mıydı
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| Ayrılmazlar inşallah | |
| |
| | #4 |
| Sıla'nın her hali avam.
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #5 |
| Nefretlik bu Sıla, gerçekten zerre sevmiyorum
________________ | |
| |
| | #6 |
| Sıla' da aşık olunca elini eteğini çekiyor işinden. Ayrılınca tekrar dönüyor sahnelere. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |