![]() |
| Help Departmanlarından Son Haberler Bu bölümde sunucuların help departmanlarına ait haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [16:40] -ChanServ- #help Kanali Bilgisi: - [16:40] -ChanServ- Kanal Sahibi: mStf - [16:44] -ChanServ- Successor: helloween - [16:44] -ChanServ- Aciklama: TurkSohbet.Net & Chat.Gen.Tr Resmi Yardım Kanalı - [16:40] -ChanServ- Aciklama: TurkSohbet.Net & Chat.Gen.Tr Resmi Yardım Kanalı - [16:40] -ChanServ- Kayıt zamanı: Sub 06 00:22:21 2020 +03 [61 gün, 16 saat, 17 dakika ve 52 saniye önce] - [16:40] -ChanServ- Son kullanım: Nis 07 16:40:13 2020 +03 [0 gün, 0 saat, 0 dakika ve 0 saniye önce] - [16:40] -ChanServ- Online kullanıcı : 5 - [16:40] -ChanServ- Kullanıcı rekoru : 15 [5 gün, 17 saat, 1 dakika ve 6 saniye önce.] - [16:40] -ChanServ- Ekler: Topic Hatirlama (retention), Topic Kilidi (topiclock), Kisitli Op, Ek guvenlik, Op-Notice 👍 10 Konu helloween tarafından (07 Nisan 2020 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Hayırlı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kardesim basarılar dilerim 👍 2
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #3 |
| Başarılar dilerim. 👍 2
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| yine yine yeniden ;sampiyon;sampiyon 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| hayırlı uğurlu olsun mStf kardeşim inşallah #help adına güzel bir çalışmalar sergileyerek daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum ben #help biriminde bulunan tüm arkadaşlarada başarılar dilerim emeklerine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hayırlı olsun.. 👍 2
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #7 |
| HayırLı olsun başarılar Dilerim :) 👍 2
________________ Kötüler herzaman iyidir. | |
| |
| | #8 |
| Hayırlı olsun. 👍 2
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #9 |
| Başarılar Kardeşlerim ~ Kk 👍 2 | |
| |
| | #10 |
| iyi dilekleriniz ve destekleriniz için herkese çok teşekkür ediyoruz sağolun varolun arkadaşlar 👍 1 Konu helloween tarafından (08 Nisan 2020 Saat 04:01 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |