![]() |
| | #1 |
| Ankara'da 17 Köpek Ağaca Asılmış Halde Bulundu! Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 17 köpek ağaca asılmış vaziyette vatandaşlar tarafından bulundu Köpeklerden üçünün yaşamını yitirdiği tespit edildi. ![]() Köpekleri beslemeye gelen hayvanseverler yaşayan hayvanları kurtardı. İhbar üzerine olay yerine polis ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri geldi. Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| İnsanlar sokakları değil keşke içlerinde büyüyen kötülüğü temizleyebilseler. Yazık çok yazık. 👍 1
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | |
| |
| | #3 |
| Şeytanın tövbe edip insana uydum diyeceği zamandayız artık. Allah yapanların belasını versin.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| nerde bu hayvan haklari bi hayvanlarimiza sahip cikamayan turkiye neyin kafasini yasiyor acaba bunu ayrica yapan serefsiz de asilmali ayni sekilde uygulanmali hep dediklerimizle kaliyoruz hep laf hep laf korumaya muhtac olan hayvanlarimiz ben insan olarak utaniyorum size yapilanlardan bide musluman devleti hani turkiye Lan muslumanlikta varmi hayvana iskence yada eziyet hey cehennemde yanasi insan gorunumlu seytanlar!
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Allah Onların Ömründen Alıp Sokak Hayvanlarına Versin.Kelimeler Boğazımda Düğüm Düğüm,Ne SöyLense Az GeLir.
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| İdam gerekli bu ülkeye idam olmadan hiçbir şey düzelmez idamı savunmayan hiçbir partiye oy vermeyeceksin yoksa daha biz bunları daha çok göreceğiz, şimdi oy verirken herkes düşünsün bunları görmek istemiyorsanız idamı savunan partilere vereceksiniz oyunuzu | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |