![]() |
| | #1 |
| Söyledikleri İle Yaptıkları Tutmayan. 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Hâlen yalan söylemeye vakit bulabiliyor olmak güzel...
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #3 |
| NumberOne onlar .D 👍 2
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #4 |
| bunun bir çok nedeni olabilir örneklemek gerekirse.. Özgüven Eksikliği Kişilik Bozuklukları Anlaşılmama Kaygısı Suçluluk Duygusu Anlaşılmama Kaygısı Alışkanlık Çıkar ve gelir sağlamak için Sakladığı Şeyler vardır . gibi gibi gibi .... ama en yaygın sanalda yalan söleme nedeni benim şahsi düşüncem eziklik gercek hayatında bir yer edinememiş sosyal yaşantısı sıfır oluşu 👍 3
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #5 |
| Ayyy yalancı mı internette çoğu insan inanamam | |
| |
| | #6 |
| Şey var birde paylaşılan resimler ve googledan alma olanlar DDDD | |
| |
| | #7 |
| Hayal ettikleri hayatı ,hayal etmeyi geçmiş, adeta yaşıyorcasına davranan ruh hastaları var öyle. 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Daha ciddi konular var . #karaikuku 👍 1
________________ Ve Kimse size eşitlik ya da adalet veremez. Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız. | |
| |
| | #9 |
| 10 lafımdan 9'u şüphelidir,benden demesi.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Reel hayatında bulunduğu konumdan memnun olmayanların başvurduğu bir durum galiba.. Kendisiyle barışık olan insan kendini saklamak ve olmadığı bir insan gibi görünmek istemez.. Bunu yapıyorsa memnuniyetsizlik söz konusudur. Değer mi.. Yalan nereye kadar.. Bir şekil oyalanma ve kendini kandırmaktan öte değil aslında..
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |