![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Pınar Deniz kısa saçlarıyla poz verdi Pınar Deniz kısacık saçlarıyla verdiği pozları Instagram hesabından yayınladı. ![]() Yargı dizisinin Ceylin'ı Pınar Deniz, bir internet platformunda yayınlanacak yeni projesi Aktris'te başrolü üstlendi. ![]() Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte ekran karşısına çıkan güzel oyuncu, sosyal medya hesabında yayınladığı kısa saçlı pozlarıyla sevenleri tarafından övgü dolu yorumlar aldı. ![]() “Yasemin Derin?” Kariyer basamaklarını hızlı adımlarla çıkan Pınar Deniz, son gönderisini “Yasemin Derin?” notuyla sevenlerinin beğenisine sundu. Gönderisi 10 dakika içerisinde 10 binin üzerinde beğeni aldı. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ | |
| |
| | #2 |
| Gideri var. 10/8
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #3 |
| Beğenmedim güzelliği olmazsa kurtarmaz
________________ | |
| |
| | #4 |
| offff xd | |
| |
| | #5 |
| Benim sevgilim olsa katıldığımız bir akşam davetinde kaybederdim muhtemelen. Aynı tipten o kadar çok kadın var ki, birbirine karışıyor ister istemez. Bence sosyetedekiler çapkın olduklarından değil sevgililerini karıştırdıklarından sık sık partner değişiyorlar.
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #6 |
| herkes neden ozenti oldu :) kimsenin kendine Has ne görüntüsü kaldı ne sekli nede işi bir alamet gıyamet gidioz allah sonumuzu hayr eylesin ..
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #7 |
| Saç yakışmış renk uymamış
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #8 |
| efso hoş hatun her yönden her yönden : ) | |
| |
| | #9 |
| Bazı peruklar çok doğal duruyor, bunda rezalet olmuş. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |