![]() |
| | #1 |
| Arkadaşlarım, paylaşım yapmak ve güzel olan paylaşımları görmek. 👍 6
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Buradaki güzel insanlar ve güzel düşünceler .. 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| En başta güzel dostluklar, adalet ve sevgi çemberi tabi ki. Kendimi rahat hissetmenin, sahiplenmiş olmamın sebebi de bu. Çok güzel yöneticilerimiz, çok güzel üyelerimiz var, gözü olanın gözü çıksın, kıskananlar çatlasın falan ;pup5 👍 4 | |
| |
| | #4 |
| Hem kafa dağıtıyor oluşum, hem de dostlarımın ve sevdiğim arkadaşlarımın burada oluşu. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
| Bağlayan bir şey mi varmış? ;dusun 👍 1
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #6 |
| Kalbi, kişiliği ve karakteri güzel olan 5 kişi. 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #7 |
| Bunu mu demek istediler acaba? Bknz: Absent 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #8 |
| Bilmiyorum
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #9 |
| " o " 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Eş dost hatır gönül :) 👍 3
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |