![]() |
| | #1 |
| Bana sormadılar, bıraksalar doğmazdım bile bırak büyümeyi yani 🤦🏻*♀️
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Mesele Büyüdükçe İçindeki Çocuğu Kaybetmemek Ztn Lareina :) Bu Gerçekten Zor :z 👍 1 Konu ZeuSs tarafından (06 Nisan 2020 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #3 |
| Daha çok hatayla tanıştık. 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Evet insanın içindeki o enerjisinin devam etmesi gerçekten zor. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
Tam Şarkısını Bulmuşsun Tonyukuk .) 👍 2 | ||
| |
| | #7 |
| Başımız göğe erdi ;d 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Büyüdüm mü bazıların gözünde şimdilik tartışılır ama milletin çenesinden kurtulduğum kesin. Büyümenin en güzel yanı da kendi yaptığım hataların bedelini kendim ödüyorum. Yaptığım güzelliklerin meyvesini de ben yiyorum. Küçükken benim için ebeveynlerimin seçtiği yolda ilerlerdim şimdi kendi kurduğum dünyamdaki yolda tek başıma yürümeyi öğrendim =) şükürler olsun Rabbim'e. 👍 2
________________ "such a beautiful place...to be with friends. Dobby is happy to be with his friend...Harry Potter" ![]() | |
| |
| | #9 |
| Daha çok düştüm ama yorulmadım .. :) 👍 2 | |
| |
| | #10 |
| Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
________________ . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |