![]() |
| Anketimiz: Ülkede kalıp mücadele etmek mi, yurt dışına çıkıp hayatını yaşamak mı? | |||
| Ülkede kalıp mücadele etmek | | 2 | 66.67% |
| Yurt dışına çıkıp hayatını yaşamak | | 1 | 33.33% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ülkede kalıp mücadele etmek mi, yurt dışına çıkıp hayatını yaşamak mı? 👍 2
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Yurt dışına çıkan hayatını mı yaşıyor :) 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| ülkemde kalmak isterim şartlar ne olursa olsun
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| ülkede mücadele edebilmek içinde güç lazım önce rabbimden bana güç vermesini niyaz ederim sonra mücadeleye devam .....Tek yol Mücadele :))))) 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Ülkede kalıp mücadele etmek tabiki uzaktan konuşmakla vatan korunmaz .) 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| yurt dışına çıkıp hayatını yaşamak çok fazla cahil insan var onların tercihlerini yaşamak istemiyorum en azından gider başkasının ülkesinde zorluk çekerim kendi ülkemde çekmek beni daha çok rahatsız ediyor. 👍 1
________________ Kibrit Çöpü Kadar ışık Saçmayan İnsanların, Kendilerini Olimpiyat Meşalesi Gibi Görmelerine Hayranım. | |
| |
| | #7 |
| Kedileri bırakıp nereye gideyim Vizontele’deki güvercin muhabbeti gibi oldu. 👍 1
________________ çöplük varsa, kedi de vardır | |
| |
| | #8 |
| Değer görmediğin yerde kalmak istemez kimse,Bence kaçıp kurtulmalı zaten yurt dışında yaşayanlar bizden daha çok söz sahibiler,eğer vatanda kalanlara değer verilse T.C. vatandaşı bile olmayan insanlar ülkemde benden önce insani şartlara sahip olamazdı .. 👍 1
________________ "Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın." | |
| |
| | #9 |
| Yahu yurt dışında kalıp hayat yaşamak diye bir şey yok yurt dışına gitmeyenlere cazip geliyor yurt dışında Köle gibi çalışıp Türkiye'de Paşa gibi yaşlanır Çünkü oranın parası değerli yani orada şartlar daha ağır daha zor vatanımda kalıp mücadele edip yaşamayı tercih ederim 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
________________ Kibrit Çöpü Kadar ışık Saçmayan İnsanların, Kendilerini Olimpiyat Meşalesi Gibi Görmelerine Hayranım. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |