![]() |
| | #1 |
| Herkese merhaba. Türkiye, geleceğine dair nihai kararını vermek üzere; pazar günü sandığa gidiyor. Vatanımız, milletimiz, ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Elbette, bu arada siyasi görüşümün propagandasını yapacak değilim, fakat üzerinden hassasiyetle durulması gerekli olduğunu düşündüğüm noktalar var. Bunlardan belki de en önemlisi, bu bir seçim ve herkesin özgür iradesiyle istediği oy atabilmesi. Lütfen çevrenizde hiç kimseye -ki bu anne babanız yahut eşiniz ya da çocuğunuz da olabilir- baskı yapmayın. Bırakalım, insanlar kendi kararını kendi versin ve demokrasi çarkı işlesin. Unutmayın, hiçbir siyasi lider, size komşunuzdan, eşinizden dostunuzdan size daha yakın değildir. Siz mutlu olduğunuzda da mutsuz olduğunuzda da o insanlara sarılırsınız. Yani, bu bir seçim ve bir kazananı olacak. İster kazanan ister kaybeden tarafta olun; kalp kırmayın, birbirinize ağır ithamlarda bulunmayın. Sonuçta hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve hepimiz bu ülkenin iyiliğini istiyoruz, di mi? Ve de görüşünüz ne olursa olsun; mutlaka oy verin. Çünkü oy vermek bir vatandaşık ödevidir. Sadece kendiniz için değil, geleceğiniz ve çocuklarınız için... Hoşçakalın... 👍 4 | |
| |
| | #2 |
| Emeğine sağlık. Kesinlikle katılıyorum. 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #4 |
| Emeğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Gereksiz siyasi kavgalarin gölgesinde,yorucu bir sosyolojik süreç geçiriyoruz . Artik sınav , siyaset , din konuşmak istemiyorum mutlu olmasa da umudunu kaybetmeyen birlikte ne kadar güzel olduğumuzu bildiğimiz hissettiğimiz aydınlık bir gelecek sunabilir yaşayabiliriz o yüzden sandığa gidip ülkemizi bu bataktan çıkarabiliriz.Paylaşim için teşekkür dostum emeğine sağlık çok güzel ifade ettin 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |