![]() |
| | #1 |
| Hanım efendi duruşu ile kısa zamanda uyum sağlayan kişiliği ile hepimizin sevgisini sempatisini kazanan güzel yürekli bir arkadaşımızdır.. Onu tanıdığım için çok şanslıyım bence, Aramızda yeni ama kısa sürede çok iyi uyum sağladı. Hep burda olman dileğiyle canım ![]() 👍 3
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #2 |
| Teşekkürler tatlım sizlerin pozitif enerjisiyle uyum sağladım ve değerli dostluklar kazandım... Seni tanımakta benim için bir şans keçka Delal ![]() Devamı gelmesi dileğiyle
________________ | |
| |
| | #3 |
| kısa zamanda kendisini hanfendiliği ve yaptığı yorumları ile sevdiren koca yureklı cesur kadın .. adı gibi . Kardelen tanıdığım için çok sanslı hissiyorum kendimi iyiki burda bizimlesin seviliyorsun 👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
İyi ki tanıdım seni seviliyorsun 👍 1
________________ | ||
| |
| | #5 |
| Çok uzak olduğu için yürümediğim hanımlardan. Başarılarının devamını dilerim. 👍 2
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde. Kaldır! Göz kapaklarını | ||
| |
| | #7 |
| Olsun ben sızın yerinizede tanıdım kendimi her insan bir aynadır .)
________________ | |
| |
| | #8 |
| Sizlik bir şey yok inanın. Masraf kurtarmıyor.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #9 |
|
________________ | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
mükemmel bir eser teşekkür ederim canım 👍 1
________________ | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |